Ожънаха 330 килограма канабис при спецакция в Пиринско

01 Септември 2023 | 11:35
1 коментара
Криминално
Благоевград
Ожънаха 330 килограма канабис при спецакция в Пиринско
Около 330 килограма канабис е открит при проведена специализирана полицейска операция от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

Действията по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества са извършени през вчерашния ден на територията на община Сандански. В землището на с. Илинденци, криминалисти при РУ-Сандански открили две обособени ниви със засадени съответно около 56 бр. тревисти растения с общо тегло около 144,509 килограма в едната нива и около 102 бр. тревисти растения с общо тегло около 181,230 килограма във втората. На място е направен полеви тест, на който растенията са реагирали положително на канабис.

В хода на специализираната полицейска операция, от органите на реда е проверена и ползвана от 31-годишен мъж от с. Склаве селскостопанска постройка, находяща се в землището на с. Склаве, общ. Сандански, където в пластмасов бидон е намерена торбичка, съдържаща около 18 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. От полицейските служители е проверено и жилището на мъжа в с. Склаве, като в една от стаите е открита около 13 грама суха тревиста маса, а в таванското помещение – около 3 200 грама суха тревиста маса. Направеният полеви тест е отчел положителен резултат на канабис. 31-годишният мъж е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

За случаите е уведомена компетентната прокуратура и са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

Добавени коментари

До Беди и Карафеиз публикува:
02 Септември 2023 | 17:15
Якоруда не ви иска Беди Осман и Карафеиз,и ни е срам от вас. Вие се провалихте. Нищо не постигнахте за този град и община. Доста години ви търпяхме, и разбрахме че не ставате за управляващи. Трябват нови хора с чисто минало, честни и образовани, които да се разграничат от това СТАТУКВО, и да ви освободят всички. Тези нови лица са Мехмед Вакльов и екипа който той ще представи.В тях е надеждата Якоруда и селата да започнат да се развиват и печелят проекти , както в Белица. Промяната идва. Подкрепете ги. Оставете страха и заплахите, които ви внушават. Те са минало. Победата е близо. Досега като ви управляваха само якорудчани, какво- НИЩО, ограбиха ви, прогониха ви, заплашваха ви, отмъщават ви, фалираха общината и закопаха града. Мехмед Вакльов е правилният избор.

Добавете Вашия коментар

TOP