Охранители на Джипсовете пребиха жестоко клиент на дискотека "The Club" в Банско

24 Февруари 2022 | 22:40
30 коментара
Общество

Охранители пребиха жестоко клиент на дискотеката на Джипсовете - "The Club" в Банско. Това е поредната вендета на "закъснелите борци" в курортното градче.

Младото момче е в тежко здравословно състояние в „Пирогов“ след нанесен побой от трима охранители на култовата дискотека "The Club" в Банско

​Според източник на Pirinsko.com през вечерта пострадалият е имал няколко пререкания с охранителите от дискотеката, която се намира в центъра на града, а след това е пребит жестоко на метри от църквата.

В 4.45 ч. е подаден сигнал на тел. 112 за това, че мъж с инициали Борис Ч. - Чинето лежи в безпомощно състояние. Той е транспортиран до Спешно приемно отделение на МБАЛ-Разлог, след усложнено здравословно състояние е транспортиран в столичната клиника, където е установено, че е със счупена челюст, ребра и счупена кост на ръката. Има хематом, заради който е настанен в противошокова зала, за да бъде стабилизиран.

Всички охранители на дискотека "The Club", които са били на работа вечерта са разпитани, а един от тях - Димитър Чолев остава в ареста. Днес полицията цял ден преглежда камеририте, за да установи обективната истина за жестокия побой.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

TOP