Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!

08 Декември 2022 | 15:37
90 коментара
Общество
Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!

Огромни дупки, като кратери "зейнаха" по уличната мрежа в областния център.

Благоевградчани питат кмета Илко Стоянов, кога ще стартират ремонтните дейности по уличната мрежа в Благоевград.

Гражданите сигнализират за повреди по пътната настилка, които създават опасност за участниците в движението. 

"Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем! Защо не се запълват дупките с плътна асфалто-бетонна смес вече една година, от както Илко Стоянов е кмет"?, коментират пред Pirinsko.com гневни шофьори.

"В дупки е целият град, късаме гуми, постоянно сме в сервизите, а всички си плащаме данъците, нямаме обяснение, защо никой не взима под внимание този проблем. Вижте улица Броди в кв. Струмско, улиците при Джамията, кварталите Грамада, Еленово, Ален мак, вижте на центъра пред общината какви ями има", коментират недоволни и таксиметровите шофьoри.

Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!
Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!
Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!
Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!
Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!
Огромни дупки зейнаха по уличната мрежа в Благоевград! Благоевградчани гневни: Счупихме си колите, срамота е в кой век живеем!

Добавени коментари

Цанко публикува:
27 Януари 2023 | 19:59
И маркировка нема кметее вече втора година пешеходците пътеки не се виждат
Гражданин публикува:
12 Декември 2022 | 17:57
Снимайте на пазара и Джеймс Баучер, положението е трагично.
МИТЕ ЧОРАТА публикува:
12 Декември 2022 | 15:02
И НИЕ ОТ ГЕРБ СЕ ОТВРАТИХМЕ И НИЕ МИСЛЕХМЕ ЧЕ ИЛКО ИМА КАПАЦИТЕТ ЯВНО ИЗЛЪГА ВСИЧКИ ЗАТОВА НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПИМ ТОЙ Е ЧОВЕК НА АНГЕЛ РИЗОВ СИНЕМАКС ДЕТ ИСКАШЕ ДА ЗАГРАБИ НТС ССЪС ЖЪЧКИТЕ С МАЗУРОВ И САМО ЗАТВОРНИЦИ ОКОЛО НЕГО ОБЩИНАТА Е СТАНАЛА КЛОН НА ЗАТВОРНИЧЕСКО ОБЩЕЖИТИЕ САМОРАНОВО, НЕМА ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ ЩОМ БРЪЧКОВ КМЕТА НА ПЕТРИЧ ВИКА ПИШМАН СЪМ ОТ ТОЯ ЧОВЕК ЗНАЧИ Е КАМЕРАВТУ
дафина публикува:
12 Декември 2022 | 14:55
Пиринско елате да снимате от служебния вход на шесто училище по улица Струмско център пред блок 29 и блок 30 е нема такъв резил елате да снимате и качвайте да види кмет ли е кметица ли е.
Герганчева публикува:
12 Декември 2022 | 12:57
Поздравления за статията!Това е начина този хрстутник да свърши нещо за оставащото му време.
Тони публикува:
12 Декември 2022 | 09:28
Илко кмета се е разпоредил да започнат кърпенето изплашил сее от хорската любов. Нема такъв човек да не му пука за хората че си счупиха колите. Две години града стана кат войната в Югославия и на кмета не му е на........... че колите са лом предниците са разбити.
адвокат публикува:
12 Декември 2022 | 09:23
на джейм баучер срещу кардинал има пропаднало нека да обърне внимание общината също е при трети корпус при ключара пропаднало е всичко там е страшно
Илко се изложи публикува:
12 Декември 2022 | 09:15
Целият Благоевград е в дупки а кмета се хвали с коледното градче от шест бараки. Нямам думи тоя повече не требе да е кмет на Благоевград!
za koga e protesta публикува:
12 Декември 2022 | 07:46
za koga e protesta pred obshtinata i ne samo za dupkite ima za nogo neshta
Асен публикува:
11 Декември 2022 | 11:03
Колко и да викаме тоя няма да ни чуе. Ще изкара още малко, ще гепи каквото може и ще отиде в историята, заедно с партийката дето го издигна.
Иван : излизаме на протест пред общината заради дупките публикува:
11 Декември 2022 | 10:34
Предлагам да се съберем и да направим протест пред общината да дадем ултиматум и да викнем мощно провал пък дано ни чуе кмета. Ако до десет дни не са запълнени дупките по пътищата в Благоевград призовавам да преминем към гражданско неподчинение с разрешени протести във всички квартали и центъра на града. Неможе година и половина Илко Стоянов да е кмет и да не се запълват дупките. Неможе разберете неможе колите си счупихме гумите си срязахме и ние гледаме тъпо как един кмет се подиграва на целия град.
Веско публикува:
11 Декември 2022 | 10:26
Татално безхаберие и безидейност от старана на кмета. Единственото, което се прави е да се назначават хора в общината.
Караколева публикува:
11 Декември 2022 | 08:40
Като не избрахте Томов, така ви се пада.
Илиян публикува:
10 Декември 2022 | 20:09
Благоевград никога не е бил в такова окаяно състояние.
фери публикува:
10 Декември 2022 | 18:21
Елате да снимате на струма център номер 2 и 4 една дупка я целя пет пъти разбих си колата моля елате да снимате дано се сетят да я запълнят.
jivko публикува:
10 Декември 2022 | 18:17
spase petelo podkrepq ilko i ilko na spase s glasovete ke stane kmet na dabrava a ne na grado a dupki se si e imalo pri sichki kmetove stiga drama
само затворници цигани педераси и наркомани около Илку публикува:
10 Декември 2022 | 18:14
Манзуро от Покровник дето лежа в затворо за папироси командва Илку. Може ли един затворник дето са му праснали газо от ебане в затворо да командва Илку! Да назначава да уволнява и да казва кое дете в коя децка градина да е! Другия затворник покрай Илку е крадецо на ток и той лежал в затворо за убийство ей само бобовдолци и цигани педераси и наркомани!
виктор публикува:
10 Декември 2022 | 18:02
потрошихме си колите гумите си скъсах два пъти; илко си прави пиаркампания абе немам думи нема такъв утепан град а кмета е излагация; сички кметове са едни и същи ама тоя удари дъното и нема излизане от блатото; нема екип нема заместник кмет по строителството тормозат само любчо ама ще му писне и ще си тръгне;
ГЕРБ Благоевград: Спешно събрание публикува:
10 Декември 2022 | 17:49
Незабавна среща с Андрей Новаков, Даниела Савеклиева, Росица Димитрова и изпълнителната комисия на ГЕРБ, за да се вземе решение един път завинаги. Ще издигаме партийна кандидатура за кмет на Благоевград или ще подкрепяме Илко Стоянов. За всички вече е ясно че Илко Стоянов няма шанс да бъде кмет на Благоевград и ние актива на партията искаме незабавна среща и с Борисов, за да исчистим тоя въпрос и да издигаме човек който ще спечели доверието на благоевградчани, като заявявам че Илко Стоянов не се класира в одобрените първо в актива на ГЕРБ а после и сред жителите на Благоевград.
Мирчо публикува:
10 Декември 2022 | 17:46
Нормален човек няма да гласува за Илко Стоянов.
Георги публикува:
10 Декември 2022 | 13:24
Циганинът Кмет няма да запълни дупките и да пребоядиса маркировката до април 2023, за да си направи предизборна PR кампания. Дотогава кой си строшил колата - строшил, кой го бутнали на пешеходна - бутнали, кой паднал в почупена шахта - паднал, вашето здраве и благополучие няма никакво значение, важно е само и само предизборната кампания.
Лили публикува:
10 Декември 2022 | 10:48
Докато Илко е кмет, ще ни хапят кучета, ще се трошат колите, ще падаме по улиците в ями и дупки, но Илко нали направи коледно градче? И едно семейство трябва да похарчи поне 50 лева, за да купи по 2 кебапчета и хляб за родителите и децата, та да разберат от Коледа! Алчни търговци, алчен и кметът! Използват всяка възможност да награбят пари на наш гръб! Погнусена съм от кмета и хората му, особено от Домозетска! То бива такова навеждане, такъв поклон, но е срамота, на 60 години си бе, жено!
осазнай се джумаята публикува:
10 Декември 2022 | 09:32
Тръчи лажи е кмето на ДПС там командва агата а не тръчи лажи! ако не вервате проверете всички предложения и гласувания в общинския съвет! ДПС командва парада в Благоевград и че си прават не само джамии а и каквото си поискат!
vase gramadata публикува:
10 Декември 2022 | 09:13
Tiq podlogi deto hvaleha kmeto che slaga frezovan asvalt sega gi nema po fejsa da go zashtitavat ama i te go vijdat i nema nito uma nito duma; grada e kerbala ot dupki. Ilko si otiva zavinagi i nema da pomirishe za kmetskiq stol.
Киро публикува:
10 Декември 2022 | 08:55
Целия град е в дупки втора година и кмета искал да ги закърпи другата година за да си правил пиар за изборите за кмет а бе тоя добре лие колите са през ден на майстор гумите си срезахме нема такъв провал. и не е само струмско елате да видите в Еленово е страшно. Тоя се е откъснал с действителността и си мисли че като Бойко го подкрепи ще стане кмет. А бе будала бегай скри се в грамада при бабати и не се показвай.
Гено публикува:
10 Декември 2022 | 08:41
Колко тъпи трябва да са гербаджиите та да издигнат Кафявия за кмет
Тони публикува:
10 Декември 2022 | 08:40
Илко е кмет на кучетата, боли го за дупките
наглите публикува:
10 Декември 2022 | 00:14
целия град е сосип бате тоя кмет не му пука разберете нему пука. илко маханджийски арабаджиев ще са налапат а на хората за колите не им е гайле. сития на гладния не верва. кой счупил колата кой срезал гумата не им дреме на наглите. още малко и смена на поста отиват по дяволите. ние от герб не подкрепяме илко за кмет и това требе да го знае всеки в тая партия.$$$$$$$$$$$$ само пара им е в главите как вика спасе петело на камбитов доносника.
дпс си сикат джамия публикува:
09 Декември 2022 | 21:29
дпс си сикат джамия илко е обещал само да му гласуват.
кинов публикува:
09 Декември 2022 | 21:29
в струмско на улица броди при магазина на хищнико има дна дупка два пъти я целя ама колата се разби дано я попълнят иначе по целия град дупките са вулкани!!..
zvone публикува:
09 Декември 2022 | 21:00
Ilko nema da go bide laje maje kat ci...n. koi ke glasuva za toq chovek intrigant iskal gerb da go podkrepi nikoga nie da ne sme malumni.
Милан публикува:
09 Декември 2022 | 19:12
Попиляват го на Илко. Тоя е приключил.
да бг против публикува:
09 Декември 2022 | 17:36
градо е като след бомбадировка. мазур на илко кучката не му ли казва нали му е саветник. това е края тасков е новия кмет на джумаята. герб подкрепят тасков и цигането нема да иде и на балотаж.
Гошо таксито публикува:
09 Декември 2022 | 17:24
Строшихме си колите илко си прави пиаркампания абе немам думи нема такъв утепан град а за кмето нема що да го коментираме нема шанс да гласувам за тоя човек. Нещат го хората изложи се с тоя аквапарк и бачиново 29 милиона лелелелеле излагация голема.
максим публикува:
09 Декември 2022 | 14:11
раздвижил се е циганчето ама две години му ядохме попарата са другата годин четвартит да си оди на брежани
Emil публикува:
09 Декември 2022 | 10:16
Na bolnica puls parkinga nali e obshtinski idete da snimate I kachvaite v feisbuk.
У публикува:
09 Декември 2022 | 10:12
Учебните коли си счупихме заради един некадърник
pri djoko публикува:
09 Декември 2022 | 09:09
snimaite v strumsko pri djoko ako minete moje ednata guma da ostane pod uchilishteto pri chifliko a be nasekyde
остафка на кафявия публикува:
09 Декември 2022 | 09:05
оставка на кафявия оставка на дюлгеров оставка некадърници кучетата ни изядоха ела те на аладин пред съда да видите тая сутрин как наръфаха един възрастен човек
????????? публикува:
09 Декември 2022 | 08:38
Целия град е в дупки, факт вижда се усеща се, колите са потрошени, но защо кмета не ги запълва?????????????
слави публикува:
09 Декември 2022 | 08:32
верно ли е че илко е обещал на дпс втора джамия ако това е верно направо не искам да го виждам този човек падна ми ниско в очите; имах голями очаквания!!
Асен публикува:
09 Декември 2022 | 08:31
Бриндо не получава нищо сега и се опитва да напада неграмотно по Илко, както правеше и с Камбитов. На хората им е ясно. Сега идва ред да бутнат незаконните постройки на измисления журналист
Клатик Урко публикува:
09 Декември 2022 | 08:14
Кмето е спец по “профилирането“ на дупките, ама те не искат профилиране, а цялостно качествено асфалтиране, за да изкарват поне по 10 години без ремонт, а не като сего след “профилирането“ с натрошени стари буци, по 10 дена!
Ради Бачев публикува:
09 Декември 2022 | 08:10
Къде се харчат парите за данак на колата. Убиеца на Чората да каже къде са парите. Илко Стоянов се изложи и подигра жестоко с джумалии. Не ГЕРБ ако иска и папата да го подкрепи тоя нема да има втори шанс да кметува.
Везенката публикува:
09 Декември 2022 | 08:10
Илко Стоянов има кола мерцедес в гаража в Грамада. Да се качи и да обиколи града да усети болката на хората. Това е нагло поведение да си плащаме данъците и да караме две години в дупки та станали вече гьолове.
Кирил Манов публикува:
09 Декември 2022 | 08:02
Камбитов март месец пълнише дупките а Илко искал пролета на 2023 март за да си правил пиар покрай изборите му за кмет. Ние си счупихме колите те се прават пиари на предизборни кампании е нема да е тоя повече кмет с тоя акъл.
лазар публикува:
09 Декември 2022 | 07:48
елате да знимате в еленово между блоковете елате снимйте да видите какво става
БИСЕР публикува:
09 Декември 2022 | 07:47
ГРАДА Е ГРОБНИЦА НО ЩОМ ИМА ПАРИ ЗА ЗАРЯ ТРЯБВА ДА ИМА И ЗА АСВАЛТ ТАКА КАЗВАШЕ КАМБИТОВ НО ТОВА ЗА КМЕТА ИЛКО НЕ ВАЖИ.
маргарита публикува:
09 Декември 2022 | 07:31
срещу съда на паркинга при градската е рибарник
ГЕРГАНА публикува:
09 Декември 2022 | 00:29
ОКОЛО ИЛКО СА САМО ЧЕНГЕТА УБИЙЦИ НАРКОТРАФИКАНТИ ЗАТВОРНИЦИ ЛЕЖАЛИ В ЗАТВОРО ЦИГАНИ САМО ТАКИВА ГО ПОСЕЩАВАТ В ОБЩИНАТА ПРОПАДНАЛА РАБОТА, КРОИ НЕКАКВИ СХЕМИ И НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ЗА НУЖДИТЕ НА ДЖУМАЛИИ
Петрана Вакашинска публикува:
09 Декември 2022 | 00:24
На снимките се вижда какви ями има по градо. Тая година му е последна на нашия кмет.
ilko se e predal znae che kmet nema kak da stane публикува:
09 Декември 2022 | 00:22
grada e celiq v dupki nema li nqkoi da mu kaje na tozi kmet v alen mak mejdu blokovete e strashno a po centara e meko kazano dupki bombardirani kato ot samolet. qvno kmeta e razbral che nema da stane veche kmet i e pusnal sichko na samotek. gerb izdigat rosica dimitrova i ilko e aut nema shans ilko da pomirishe obshtinata kamoli da q upravlqva.
Анелия публикува:
09 Декември 2022 | 00:14
Илко Илко уволни на кмето на Айдарово жена му са уволни на кметицата на Лешко мъжа и е Илко кога че стане кмет Илкоооооооо изгуби селата Илкооооооо да попита Насо зарята неделчо как игуби мача точно като него по тоя начин. Радослав Тасков е новия кмет на Благоевград!
не замитайте случая с кучетата в струмско публикува:
08 Декември 2022 | 23:54
не замитайте случая с кучетата това са четири деца от училището ухапани а не се взимат никакви мерки елате да видите на яне сандански при дюнерите какво прават кучетата лаят спускат се по хора по колите не замитайте случая ако не под прозорците на кмета отива ме да протестираме с тези кучета ще става още по страшно
Киткаро публикува:
08 Декември 2022 | 23:12
Илко е бита карта чеп за зеле не става от него.Едно време изкраде петрич от там с камани го изгониха.И от тук така требва да си бега.Само гледа да краде.Далавера с 29 мильона искаше да прави ама му спреха крано хората сега китка до китка дръво до дръво сади за да краде от там.Бездарен алчен наглец е Илко
Илко се удари в бързия влак уволнил е Пепи публикува:
08 Декември 2022 | 23:08
Илко е уволнил на кметицата на Лешко на Галето мъжа и Пепи от стадиона. Браво Илко ти си номер едно. Са Илко Галя ке ти помогне по бърже да преключиш ама тва е от си тъпо кафяво мекере. Лешко за теб сега е пак париж.
сукси публикува:
08 Декември 2022 | 23:01
Илко стоянов се провали не само с дупките а и с Пирин. Само Бриндо писа за 100 години Пирин. 100 години се чества един път в живота и благодарение на феновете се празнува. А кмета искал другата година да чества може би заради изборите та да си прави може би предизборна кампания. Събирах от архивите снимки и записки и вестници и ми дадоха 300 лева Домазетска а исках да ми купат фотоапарат излъгахаме. Свещи да си купат.
мале мале публикува:
08 Декември 2022 | 22:59
Какво става с този град?! Улиците като в Бейрут, няма маркировка, бездомни кучета хапят деца, всеки трети магазин фалира, на последно място по заплати, няма работа, търсят се само сервитьори, бармани и общаци, възможности за развитие нулеви, всички студенти напускат... Докога ще ги търпим тия льольовци начело на Общината ???
Илко публикува:
08 Декември 2022 | 22:58
Чакайте да наближат изборите, като почне новата година почвам с отчитането на дейност, да тръча и да мажа, за да извлека някакъв дивидент за изборите, а и някой лев все пак, предстоят доста СМР-та за предизборна пропаганда.
Честито верно ли ще се прави нова джамия публикува:
08 Декември 2022 | 22:52
нека ние честито верно ли ще се прави нова джамия в благоевград. нали си имаме една джамия защо требе да правим нова па и по голема. край ставаме си пумашки град илку ще остане в историята кат кметту на дпс
ok taksi публикува:
08 Декември 2022 | 22:47
ne samo dupki ulicite sa s neravnosti ot omv do kat e strashno moje da si pomisli6 4e si v lotka kolata tropa kato 4e li minava6 prez nekoi vadi
Ицо публикува:
08 Декември 2022 | 22:46
Няма смисъл да го коментирате Илко, той няма да е кмет никога повече.
Jivko публикува:
08 Декември 2022 | 22:17
Celia grad e v dupki
gramada публикува:
08 Декември 2022 | 21:01
grada e kato sled bombadirovka i taka ot mandata na tomov do dnes se nabludava edno naglo i dolno povedenie bez da si mradnesh prasta da nabludavash kak sa se otvorili dupkite kat djukite na pyrvata na mite kenedi
Диамо публикува:
08 Декември 2022 | 20:56
Уважаеми съграждани, умолявам ви вземете гражданска позиция. Града ни удари дъното от ръководители, които не им пука че кучетата ни хапят децата; жени и възрастни в центъра и жилищните комплекси на Благоевград! Нима не си плащаме данък кола или данък смет или данък сгради та да ни се подиграват в очите с тези дупки и да се държат нагло както един хладнокръвен убиец маханджия далавераджия или брадатия козел арабаджия! Да се хванем за ръце и да се вдигнем и да покажем на тези нагли хора че всеко начало има краййй!!
Гергана Христова Димитрова публикува:
08 Декември 2022 | 20:47
Иллко Стояноff нема шанс да стане отново кмет. Жъчките го поткрепят но пак нема шанс с тая излагация с тези дупки по градо не Жъчките ако иска и Маргините да дойдат тая си е. Сеедно умрел да възкръсне такова чудо требе да стане.
станко публикува:
08 Декември 2022 | 20:42
улица броди в струмско е като бомбите в украйна и отстрани на шесто училище къде беше баничарница иваника и на струмско център абе насекъде е дупки снимайте качвайте.
БСП публикува:
08 Декември 2022 | 20:37
Ало психиатрията е превзела общината. Кой нормален човек ще гласува за Илко. Да не забравихте как искаше да шамароса 29 милиона за Бачиново и Аквапарка. Да не забравихте че целия град е дупки вече втора година града е Кербала. Да не забравихте че града е пълен с кучета и той не се справя с тази напаст. Да не забравихте че мина прес десет партии и скаше да бъде кандидат за кмет на БСП. Да не забравихте че с Дучето дето води феновете на ЦСКА псуваха по Борисов е сега търси подкрепа от ГЕРБ.
До Вълова 123 публикува:
08 Декември 2022 | 20:30
Вълова брои до 123 не Вълова няма да бъде Илко кмет той остава в историята че единствения кмет на ИТН
Моля публикува:
08 Декември 2022 | 20:27
Стига сте цитирали Рояко Наркомано
Мише публикува:
08 Декември 2022 | 20:27
Илку зарята удари дъното нема да иде и на балотаж;ами са като вдигне тройно данъците другата година оооооооо дали людето нема да излезе с тоягите пред общината, та да идат и в савето та да видат кон боп ядели.!.
123 публикува:
08 Декември 2022 | 20:26
ГЕРБ няма да издига партийна кандидатура защото няма кой. Ще има ама по- нататък. Илко се справя много добре с кметуването въпреки наследството което завари. Като се видят и другите номинации за кмет, ще се види, че Илко ще е човека.
ostavka ilko ostavka публикува:
08 Декември 2022 | 20:22
celiq grad e qmi nema ulica da nee za karpene i tva e zaradi tova che se propusnaha blizo dve godini eeeeeeei pri kambata si beshe perfektno mart mesec napalnil dupkite v celiq grad i kvartalite
GERB публикува:
08 Декември 2022 | 20:17
Roqchki e prav ako ne izdignem partiina kandidatura na GERB nema da podkrepqme Ilko na toq chovek nemoje da mu se verva nie sme nai silnata partiq i ne trqbva da si pravim kompromisi.Ilko v kampaniqta za deputat i za kmet kak ni obijdashe ka ni unijavashe nali togava beshe ot ITN i sega nie da ne sme mu dlqjni.
Русков публикува:
08 Декември 2022 | 19:52
Ела и по Запад да ги снимаш като в Афганистан еее
Stanislav публикува:
08 Декември 2022 | 19:45
Tozi kmet e sram za Blagoevgrad. Koito mu e izmislil prqkora "tra4i-laji" e napalno prav.
Падение публикува:
08 Декември 2022 | 19:31
Тоя ли кмет ке е кандидата на Бойко .ГЕРБ пак нема да има кмет с такъв кмет та тоя удари дъното Борисов да прати малко хора да поразпитат какво е мнението на хората.Падение
ГЕРБ Еленово публикува:
08 Декември 2022 | 19:26
Винаги съм гласувал и помагал на ГЕРБ, но ако ГЕРБ издигне Илко за кмет, приключваме с ГЕРБ. Веднеж го играхме това хоро с Дончо.
До всички публикува:
08 Декември 2022 | 18:30
Кафявия кмет не живее в града. Има апартамент в София и се прибира всяка вечер.
kire публикува:
08 Декември 2022 | 18:10
toq kmet za se ka4i na edna kola i da obikoli po ulicite i da se uveri a ne da se krie ot horata v negoviq kabinet vlizat samo kriminalno proqveni ako ne vervate prosledete i 6te vidite samo krimi kontingent
При зинката публикува:
08 Декември 2022 | 18:07
и жъчките немогат да му помогнат тоя стана за посмешище, комшиите са побеснели в еленово дупки насекъде и не му пука на кмето и на саветниците, мина зимата мина пролета са идва нова зима ееееееее кога кога кметеееееееееее кога борисов нема да дойде да асвалтира две години безхаберие.
Пешо Домазетски публикува:
08 Декември 2022 | 18:02
На завоя за гумаджията срещу омв има две ями а кмета се хвали с нови технологии на завода за бира ама требе и малко акъл илкоооооооо оправи им на хората пътя а бе кво се занимавате с тоя човек дет го командва Ангел на киното е ще нагласат града как едно време гласиха НТС история помни Илка!
Иван публикува:
08 Декември 2022 | 17:52
Какво става с този град - дупки навсякъде, бездомни кучета нападат деца, работни места няма, бизнес няма, мръсно навсякъде, никакви културни мероприятия, нищо не се случва. Ако онзи т.нар. кмет има намерение да правк нещо, да прави, ако ли не да се маха.
Мишо публикува:
08 Декември 2022 | 17:49
Кметът е в будна кома, ходи ама не знае накъде.
evala публикува:
08 Декември 2022 | 17:37
evala nai posle nekoi da pusne a dano se stei kmeto ne samo da se opravdava sa shushkov go nema hahahahahaha.......... toq veche nema da e kmet. tova e kraq na brejanskiq kesten.
ДЖОНИ публикува:
08 Декември 2022 | 17:25
ЕТА ТИЯ ДУПКИ СА НАСЛЕДСТВО ОТ ТОМОВ И ИЛКО СЪЩИЯ КАТО НЕГО ТОВА СА 2 ГОДИНИ КОЛИТЕ СЕ РАЗСИПАХА ПРЕДНИЦАТА ТРОПА ОТ СЕКЪДЕ
мирослав публикува:
08 Декември 2022 | 17:05
снимайте на пътя от следствената служба към градската градина. там може да се кара канукаяк може да му изпаднат на некой пломбите до стария моноло има пешеходна за градската. изобщо целия град е в ями не дупки.
Иван публикува:
08 Декември 2022 | 16:56
Няма ли кой да му каже на Илко Стоянов че града е целия в дупки и кварталите са потънали в мърсотия, Няма ли кой да му каже че заради тези жизненоважни за гражданите неща не губи а изгуби доверието като кмет и няма да има шанс ако реши пак да се кандидатира за което се съмнявам!!
Miladinska публикува:
08 Декември 2022 | 16:47
olko ilko izlagaciq celiq grad e kato bonbadirovkite v ukraina ta proleta mina kato licata s opashkata sa idva zima a grada e mazalo izlagaciq diulgerov ne vijdali kakvo stava po pytishtata v grada ili samo gleda proektiraneto i nadzora da varvi!
Асен публикува:
08 Декември 2022 | 16:25
Идете да снимате булевард Джеймс баучер срещу Кардинал и на Росен скарата на пазара.

Добавете Вашия коментар

TOP