Ограничиха трафика по опасен мост в Петричко

07 Ноември 2023 | 09:03
0 коментара
Общество
Благоевград
Ограничиха трафика по опасен мост в Петричко

Ограничиха трафика по опасен мост в Петричко. Агенция "Пътна инфраструктура" го затвори за неопределено време. От 18.00 часа движението по съоръжението в петричкото село рибник е преустановено. Мостът е връзка с третокрасен път от санданското село Ново Делчево към Петрич. Временното спиране на трафика е поради подравяне на стълбове, които са компроментирани. Веднага са предприети действия за укрепване и заскаляване.

Движението по моста ще бъде възстановено след приключване на аварийно-възстановителните дейности. Дотогава трафикът ще преминава по обходен маршрут. Превозните средства ще се отклоняват при пътен възел „Струмяни“ на АМ „Струма“ по път III-1008 през село Микрево до кръстовището с път III-1082 и по него ще достигат до път III-1008 и обратно. Директното трасе на път III-108, в близост до моста при Рибник, е затворено като са поставени от двете страни знаци В2 „Забранено е влизането на пътни превозни средства в двете посоки“, както и светлинни сигнали С16.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да следват стриктно поставената пътна сигнализация и да карат внимателно, спазвайки правилата за движение.

Добавете Вашия коментар

TOP