ОФК Пирин ЕООД Благоевград: Категорично не е вярно, че към момента се дължат три заплати на състезателите

08 Декември 2016 | 16:55
0 коментара
Спорт
ОФК Пирин ЕООД Благоевград: Категорично не е вярно, че към момента се дължат три заплати на състезателите

Уважаеми медии, уважаеми привърженици на ОФК Пирин ЕООД Благоевград,

За пореден път през сезона, важни двубои за нашия отбор са предшествани от спекулации с вътрешна информация и дезинформация. Финансовата стабилност на клуба не е било тема, а и няма да бъде за в бъдеще. Категорично не е вярно, че към момента се дължат три заплати на състезателите. Има известно забавяне, но както винаги заявяваме отговорно, че всичко дължимо ще бъде изплатено в най-скоро време. 
Коректното отразяване на събития задължава, че при наличие на деликатна информация, касаеща вътрешния и ежедневния живот в ОФК Пирин ЕООД Благоевград, проверката на достоверността да бъде направена с конкретните отговорни фактори в клуба. 
За пореден път призоваваме да не се търсят сензации при най-малък повод и причина, а при желание от информиращата страна, никой от ръководството на клуба не е отказал информация и комуникация по каквато и да е тема.

 
На Пирин предстоят дава изключително тежки и важни двубоя, като с настоящото обръщение призоваваме привържениците ни да подкрепят максимално футболистите и да се поздравим със заслужени 6 точки, за да прекараме едни прекрасни празници.

Добавете Вашия коментар

TOP