Официална позиция на "Литекс Моторс"

30 Юни 2015 | 21:17
1 коментара
Общество
Официална позиция на Литекс Моторс

Официална позиция на "Литекс Моторс" във връзка публикации в медиите за статия ОТ 28 ЮНИ 2015Г.“ СТАНИСЛАВ БАЧЕВ ОТ БЛАГОЕВГРАД СЪДИ „ЛИТЕКС МОТОР“ ЗА 1 МЛН. ЛВ.“

Във връзка с публикуваното в статията твърдение, че ПТП причинено от г-ца Гергана Бончева с автомобил Voleex C10 на 03.03.2015г. е следствие на фабричен дефект, Литекс Моторс заявява категорично, че по случая са назначени и извършени редица технически експертизи както от страна на вътрешни, така и на независими за фирмата експерти. В резултат на извършените експертизи, Литекс Моторс ще докаже в съдебната зала, че ПТП-то не е вследствие на „фабричен дефект“, така както е редно да се направи в една правова държава, а не чрез публикации в медиите.

От „Литекс Моторс“ напомнят, че са  българско дружество, създадено да развива българската икономика, което се ръководи от принципите на пълна прозрачност и отговорност. В тази връзка от компанията изразяват  своята готовност да предявят иск срещу всеки, който се опитва да урони престижа, авторитета и доброто им име.

Литекс Моторс е и първият автомобилен  производител в България, който притежава международен сертификат за качество ISO 9001:2008, издаден от престижната британска организация за типово одобрение и сертификация на автомобили - VCA. Документът потвърждава, че производствените процеси в завода за автомобили на „Литекс Моторс“ отговарят на най-високите стандарти за качество в световната автомобилна индустрия.

Снимка:www.monitor.bg

Добавени коментари

потребител публикува:
01 Юли 2015 | 15:08
Според мен това именно е верният подход. Твърденията трябва да се доказват в съда, а не първо да оплюваш и очерниш някого, а той след това да доказва, "че няма сестра". И каква е тази нелепа претенция за 1 милион!? Намирисва на изнудване и злоупотреба с право...

Добавете Вашия коментар

TOP