Официална информация на МВР за среднощния инцидент в село Самуилово, общ. Петрич: 67-годишен мъж се е самопрострелял в главата с незаконен пистолет

26 Март 2023 | 14:53
4 коментара
Криминално
Благоевград
Официална информация на МВР за среднощния инцидент в село Самуилово, общ. Петрич: 67-годишен мъж се е самопрострелял в главата с незаконен пистолет
Официална информация на ОДнаМВР-Благоевград за среднощния инцидент в село Самуилово, общ. Петрич: 67-годишен мъж се е самопрострелял в главата с незаконен пистолет.

Около 00:00 часа тази нощ в РУ-Петрич е получен сигнал за висока музика от заведение в с. Самуилово. Незабавно на място са пристигнали полицейски служители, които са предупредили собствекика на заведението да не се нарушава нощната тишина. Музиката е спряна, но след около час е получен втори сигнал, като от отзовалите се полицейски служители, на собственика на заведението, е съставен предупредителен протокол. Около 01:47 часа е получен трети сигнал и от пристигналите на място полицейски служители е съставен акт за нарушаване на Закона за шума и околната среда.
Между собственика на заведението и 67-годишен мъж, живеещ в непосредствена близост е възникнал скандал, при който 67-годишният е отправил заплахи с газов пистолет, който е преправен в боен, след което се е самопрострелял в главата си.

Транспортиран е за лечение в УМБАЛСМ "Пирогов" в гр. София в тежко състояние. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на всички факти и обстоятелства,свързани с инцидента продължава.

 

Добавени коментари

БартеК публикува:
27 Март 2023 | 06:49
Точолнишкия е с точен коментар!
чичо хероинчо публикува:
26 Март 2023 | 23:15
чичо хероинчо колко човешки живота е преебал с дрогата разпространена в европа
Дали публикува:
26 Март 2023 | 16:17
Малко намирисва тая работа със самопрострелването...Явно, след като е видял бездействието от полицията е отишъл сам да се справи и собствениците,ако са били изнервени от често пращаните от него куки са го нагласили..
тополнишкия публикува:
26 Март 2023 | 15:07
по добре че си направи харахири иначе ше изгниеше в затворо един пат лежа за малко в германия в тайник намериха в резервоара хероин накиснаха кольо и се прибра след четири месеца след като излезна от затвора от германия падна сас чоколад на видин дунав мост в колата му намериха хероин в тайник под седалката. изпя целия канална немската прокуратура за фокса за ванчо за митето за гошо за тировете за тайниците с кмето радиото изпяха сичко и се правиха че незнаят за какво става въпрос огнето си беше прав още по рано викаше да ги бастиса ама па они зеха сами да се чистат кой в в болница друг в затворо трети в гробо четвърти в лудницата ей секи си плаща рано или късно данък за дрогата

Добавете Вашия коментар

TOP