ОДМВР-Благоевград разпореди незабавна и пълна проверка за инцидента на стадион "Христо Ботев"

04 Април 2022 | 08:52
7 коментара
Култура
ОДМВР-Благоевград разпореди незабавна и пълна проверка за инцидента на стадион Христо Ботев

Във връзка със свидителски показания за това, че на футболна среща в гр. Благоевград млад мъж е хвърлил пиратка в краката на майка с две деца, които силно се изплашили, а седалка на стадиона се е възпламенила, от полицейски служители е пристъпено към извеждане на 19-годишен мъж, който не се подчинил на полицейско разпореждане и е оказал съпротива.

От ръководството на ОДМВР-Благоевград е разпоредена незабавна и пълна проверка на действията на полицейските служители, извършили задържането на лицето. При доказване на превишаване на служебните правомощия от страна на органите на реда ще им бъде потърсена съответната отговорност.

Добавени коментари

Гражданин публикува:
04 Април 2022 | 21:11
Е, евала… Една медия да не натриса, че е украинец! Все тая какъв си по народност случилото се е полицейски произвол. Изморихме се да ни натрисат всяка секунда за тези украинци…
Фен публикува:
04 Април 2022 | 16:26
Говедата ще ве млатят здравата
Ъ О, дебелаци публикува:
04 Април 2022 | 10:07
Е какво има да го гледате, На клипа се вижда как го влачат за краката, докато момчето си удря главата в стълбите и накрая го изпускат от 3 метра височина. Дебелаци с пагони. Що не смеете така да влезете в гостуващия сектор. Щото после ще си събирате зъбите цяла седмица, прасета дебели.
полицейски произвол публикува:
04 Април 2022 | 10:00
Защо на всяко дерби полицията влиза в сектора на Пирин? Феновете на Левски цял ден безчинстваха в града, никой нищо не им каза, за изстреляната сигнална ракета която уцели момиче също няма последствия, за това че дразнеха с зелени шалове също нищо, но нас всеки път ни млатят за най-дребното нещо. Този път за пиратка и затова че момчето е показало среден пръст на гостуващите фенове. То ако за това се арестуваше, трябваше всички говеда да ги влачат по стълбите.
Ядосан публикува:
04 Април 2022 | 09:21
Носили като чувал бедното и невинно момче. Направо дс го ожали човек. Келешш
Калинката публикува:
04 Април 2022 | 09:10
Тия прасета са всички по втория начин в милицията - плащане за да влязат! От там трябва да се започне!
фен публикува:
04 Април 2022 | 09:00
нямам думи тези полицаи го испуснаха и той падна на главата от сектора на говедата са направили клип нямам думи хора разберете това полицаи ли са неграмотни хора така или се извежда. Да се отстранаят полицаите носили като чувал с картофи момчето това какво го умуваме повече непрефисионален подход. Значи боклука с пагона да си отива вкъщи това е край.

Добавете Вашия коментар

TOP