ОД на МВР Благоевград с официално становище по случая - Андон Тодоров

01 Ноември 2019 | 18:02
3 коментара
Общество

След  постъпил сигнал в ГД „Национална полиция“ във връзка с нарушения на изборния процес, сигналът е докладван на компетентната РП-Благоевград. 

Случаят е възложен за работа на ОДМВР-Благоевград от наблюдаващия преписката прокурор, с конкретни писмени указания за изпълнение.

Проверката се извърши под надзора на РП-Благоевград, с оглед изясняване на факти и обстоятелства, визирани в сигнала на ГДНП, бяха установени и снети писмени сведения от значителен брой лица. Писмено сведение по случая следваше да даде и г-н Андон Тодоров.

След изпълнение на всички указания, дадени от РП-Благоевград, преписката е докладвана в 13:15 часа на 01.11.2019г. на наблюдаващия прокурор за произнасяне по компетентност.

Добавени коментари

От истинския публикува:
02 Ноември 2019 | 09:48
Чакам те дами преподаваш в четвърти клас щом си толко умен
До "Истинския" публикува:
01 Ноември 2019 | 19:09
Бягай бързо в четвърти клас да си научиш правописа! После прочети поне десет книги и като схванеш написаното и имаш какво да кажеш-пиши. Ама първо в тетрадка за упражнения.
Истинския публикува:
01 Ноември 2019 | 18:53
Тоя дончо първо си купува гласовете защото нема кои да гласува за него после се прави на жертва пред медийте и такива като този Тодоров искат да оправляват града да хване дасе скрие и дане се показва повече

Добавете Вашия коментар

TOP