Очакват Сираков и Стоилов на синьото парти

19 Декември 2015 | 11:30
0 коментара
Спорт
Очакват Сираков и Стоилов на синьото парти

Феновете на Левски очакват Наско Сираков, Станимир Стоилов и целия треньорски щаб, който класира клуба в групите на Шампионската лига. Гонг научи, че за шоуто в зала „Универсиада“ са поканени всички, които постигнаха големи успехи на „Герена“ преди десетина години.

Освен Сираков и Стоилов, на празника се очакват Емил Велев, Цанко Цветанов и Саид Ибраимов, които бяха в екипа на Мъри по време на приказния период.

Организаторите подготвят и други изненади. В един от отборите, който е с работно заглавие „Звездите на Тити“ покана за участие е получил Емил Велев. Твърде вероятно е Папазов да направи така, че отново синият екип да бъде носен от Валери Божинов. Голмайсторът на Партизан е изявил желание да уважи празника на левскарите, който ще се проведе в неделя.

Любителите ще могат да си купят книгите, които бяха издадени в последните години и са свързани с Левски. Те ще бъдат продавани на специален щанд. Там ще бъде предлагана и биографията на Сираков „Единакът“, която разказва за кариерата и живота му.

Обединението в „сините“ редици ще бъде подсилено и от присъствието на Георги Петков, който е обещал да пази за звездния тим на Левски, който се събира почти в целия си състав. Ще отсъстват само чужденците, както и Валери Домовчийски и Милан Коприваров, които имат ангажименти.


 Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP