Обвиниха Динко за водач на организирана престъпна група

22 Април 2024 | 21:26
1 коментара
Криминално
България
Обвиниха Динко за водач на организирана престъпна група

Окръжна прокуратура-Ямбол привлече към наказателна отговорност Динко Вълев и още двама, предаде "Фокус". (Видеото е архивно.)

Те са обвинени за участие в организирана престъпна група, която е структурно обособена, а ръководител е Вълев.

Групата е създадена с користна цел, за да върши съгласувано престъпления на територията на страната и е действала за времето от октомври 2021 година до 16.04.2024 година.

По време на разследването е установено, че участниците в групата са принудили и направили опит да принудят различни лица да извършат действия противно на своята воля.

За целта са използвани заплахи за живота, здравето и имуществото на пострадалите, в резултат от което единият от пострадалите е претърпял финансова щета, а по отношение на друго пострадало лице, деянието е останало недовършено.

По отношение на Динков Вълев, който е настанен в болнично заведение, е изготвено постановление за привличане към наказателна отговорност, което ще му бъде предявено след подобряване на неговото здравословно състояние.

Източник: Фокус  

Добавени коментари

Запознат публикува:
23 Април 2024 | 00:59
А за сводник не? Пълен смях. Всичките му бивши и сегашни са курви и работят за него. Да не забравяме "юристката" Вероника Никифорова която работеше първо за марто дебелия тук

Добавете Вашия коментар

TOP