Общинските съветници от ПП "Партия на зелените" даряват първите си заплати за купуване на "Автоклав" в родилно отделение на МБАЛ - Благоевград

14 Декември 2015 | 21:10
0 коментара
Общество
Общинските съветници от ПП Партия на зелените даряват първите си заплати за купуване на Автоклав в родилно отделение на МБАЛ - Благоевград

Четиримата съветници от "Партия на Зелените", ръководени от лидера Андон Тодоров даряват първите си заплати за закупуване на жизненоважния "Автоклав" на МБАЛ - Благоевград. Това съобщи председателят на партията в областния център Андон Тодоров.

"Взехме единодушно решение на дарим парите си за болницата, която изпитва крещяща нужда от помощ. В родилно отделение на МБАЛ Благоевград са се родили хиляди деца, така, че с удоволствие и признание искаме да помогнем с надеждата, че ще поставим добро начало. Всеки, който има възможност да направи едно добро дело в тези чудни декемврийски празници", каза Тодоров.

В родилно отделение на МБАЛ внедриха модерна лапароскопска апаратура, но липсва Автоклав. Преди седмица ние се обърнахме с апел към хората с възможности и добрата новина не закъсня.

Поздравяваме съветниците от ПП "Партия на Зелените" за човешката постъпка и им пожелаваме Весели коледни и новогодишни празници.

Добавете Вашия коментар

TOP