Общинският съветник Гергана Янчева разбуни духовете за Асоциацията по В и К (ВИДЕО)

08 Февруари 2018 | 09:00
3 коментара
Общество

ОбС – Благоевград не допусна кметът д-р Атанас Камбитов да участва в предстоящото редовно заседание на Общото събрание на Асоциацията по В и К.

Местните парламентаристи не приеха с 19 гласа „за“, 7 „против“ и 7 „въздържал се“, предложение, залегнало като единствена точка в дневния ред на извънредното заседание на Общински съвет – Благоевград, касаещо даването на съгласие Кметът на общината, д-р Атанас Камбитов, да участва в предстоящото редовно заседание на Общото събрание на Асоциацията по В и К на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград. 

То е насрочено за 21 февруари от 11:00 в Конферентната зала на първи етаж, в сградата на Областна администрация Благоевград и упълномощаването му да гласува позицията на общината по предвидения дневен ред.

Това предложение бе върнато на петъчното редовно заседание на местния парламент с мотиви, че съветниците не са имали достатъчно време да се запознаят обстойно с документацията касаеща дневния ред на Общото събрание, най-вече предложената от „ВиК“ ЕООД – Благоевград Обобщена инвестиционна програма за инвестиции в активи – ВиК системи и съоръжения, публична държавна и публична общинска собственост, които да гарантират поетапно изпълнение на задължителното ниво на инвестициите за целия срок на договора, сключен между Асоциация по ВиК Благоевград и „ВиК“ ЕООД – Благоевград и Подробна инвестиционна програма на „ВиК“ ЕООД – Благоевград за 2018 година.

Парадоксално бе, че на днешната извънредна сесия на парламентаристите в Благоевград нямаше представител на ВиК асоциацията, който да отговори на въпрос на съветничката от БСП адв.Гергана Янчева, свързан с разминаване в сумите.

коментара
 

ОбС – Благоевград не допусна кметът д-р Атанас Камбитов да участва в предстоящото редовно заседание на Общото събрание на Асоциацията по В и К.

Добавени коментари

ЕCТЕТ публикува:
02 Май 2020 | 14:52
Адвокат Гергана Янчева е рядко срещано съчетание-хем умна,хем хубава.Не е селска мутра като Христина Шопова.Погледнете как изглежда,чуйту изказа й.Супер си,Гергана!
Гошо публикува:
08 Февруари 2018 | 09:38
Нека я попита нея, самата тя да отговори, нали Ванката е журналист.. не да гадае и да си трае................
ПИТАНКА публикува:
08 Февруари 2018 | 09:36
Ай ся Бриндо , като си толко осведомен, кажи на всички та.и г-жа Янчева,работи ли като адвокат и към Био строй, ако работи - от кога, ако не работи- от кога и тогава картинката ще се изясни.... всичко е пунта мара.................

Добавете Вашия коментар

TOP