Общинският съвет в Благоевград заседава днес

26 Ноември 2021 | 10:24
1 коментара
Политика
Общинският съвет в Благоевград заседава днес

37 са точките, включени в предварителния дневен ред на редовното заседание на Общинския съвет в Благоевград, което ще се състои днес (26 ноември) от 9:30 часа. 

Асен Кайнакчиев ще положи клетва като общински съветник от квотата на ПП „Глас народен“ на мястото на д-р Теодор Велчев, който бе избран за временно изпълняващ длъжността медицински управител на СБАЛО „Свети Мина“ – Благоевград. 

След попълване състава на постоянните комисии, свързано със смяна на общинските съветници сесията ще продължи с питания на общинския съветник Кирил Ваклинов към кмета Илко Стоянов.

Днес се очаква сериозен дебат по предложението на кмета Илко Стоянов за създаването на две нови общински дружества „Чистота“ и „Озеленяване“, които ще заменят дейността на общинска фирма „Биострой“.

На заседанието в зала „22 септември“ ще се допуска присъствие само при представяне на „зелен сертификат“ – Цифров COVID сертификат на ЕС, Удостоверение за преболедуване на COVID-19.

Валиден документ за изследване е и медицински документ, удостоверяващ отрицателен резултат от проведено изследване, валиден до 48 часа от проведено изследване с бърз антигенен тест или до 72 часа от проведено PCR изследване

Добавени коментари

Джемал публикува:
26 Ноември 2021 | 13:06
Тия подлоги, които Радко Бабечки ги вкара с пари още ли са там. Става въпрос за боклука Драго, Искър Узунов и Иво Червото

Добавете Вашия коментар

TOP