Общински служител дерибейства под крилото на ГЕРБ в Разлог!

02 Март 2022 | 14:55
5 коментара
Общество
Общински служител дерибейства под крилото на ГЕРБ в Разлог!

Защо началникът на Общинска собственост и транспорт в община Разлог инж. Костадин Пандев дерибейства под крилото на ГЕРБ?

В социалната мрежа "ври и кипи" след подаден сигнал до МВР от будни граждани на община Разлог за незаконно свързана машина за криптовалута към системата за видеонаблюдение, интернет и общинското електричество в местността Голак над Разлог.

Според източник на Pirinsko.com служители на РУ - Разлог са иззели машината която е транспортирана към Областна дирекция на МВР- Благоевград за експертиза, за да се докаже ролята на антената и кутията свързани незаконно в общинската мрежа. След незабавни следствени действия на полицията в Разлог е разпитан началникът на Общинска собственост инж. Костадин Пандев, който е направил пълни самопризнания и заявил, че машината е за по силен сигнал за интернет, а не както е посочено в сигнала машина за копане на криптовалута.

Кой позволява на началника на Общинска собственост и транспорт инж. Костадин Пандев да дерибейства под крилото на ГЕРБ в община Разлог?

Самозабравилият се юноша на ГЕРБ - Разлог е злоупотребил със служебното положение, и най-вероятно за финансова облага е разрешил и дори участвал в монтирането на незаконното присъединяване към общинската мрежа без знанието на кмета Красимир Герчев, който разбрал за скандала от социалната мрежа.

Разложани коментират, че гуруто на Костадин Пандев е д-р Мария Копанарова, която е общински ръководител на ГЕРБ и председател на общински съвет в град Разлог.

Д-р Мария Копанарова е първа братовчедка с майката на Костадин Пандев - Галя Пандева, която е дългогодишен секретар на партия ГЕРБ в Разлог и завеждащ администрация към Професионална гимназия по механизация на селското стопанство – гр. Разлог.

Нещо повече, Костадин Пандев и зам. кметът в община Разлог Венцислав Гърменов са женени за две сестри, и така Костадин Пандев действа нагло и безкомпромисно с цел облаги, след като ГЕРБ в Разлог са се оплели, като "свински черва".

За Костадин Пандев има и други сигнали и за злоупотреби с общинска собственост в разложките села Драглище, Елешница, Баня и Годлево. Припомняме, че подобен скандал възникна през 2019 година, когато общественици публикуваха във Фейсбук групата "Разлог без цензура" за монтирана светеща реклама свързана незаконно в уличното осветление.

Неравенствата и несправедливостта избиват в политическо недоволство, което се трансформира в пълзящи мини-революции. Развръзката след подобни скандали винаги е само една – смяна на политическия елит. Поводите са всекидневни, недоволството вече е перманентно, политическият елит е силно делегитимиран.

Народът мрази елита на ГЕРБ в Разлог. С една дума в Разлог има всички условия за перфектната пролетна буря.

Общински служител дерибейства под крилото на ГЕРБ в Разлог!

Добавени коментари

Мразя ГЕРБ публикува:
10 Март 2022 | 20:54
ГЕРБ- вие сте тумор,който трябва да се изреже! Крадци,измамници и нагли същества! Всички да ви натоварят в един бус и в затвора. Заедно с председателката но общински съвет,кмет ,зам.кметове ,секретар и приближени общинарки
Хохо публикува:
10 Март 2022 | 07:18
Крайно време е прокуратурата да се задейства и на такива подлоги като тоя да им се търси сметка. Дойде време общините да се изчистят от такива мърши.
напускай мръшо публикува:
09 Март 2022 | 22:58
коко не те ле е срам от хората бре па крадеш ток на общинския си закачил антената копаш пари свещи да си купиш мръсен долен алчен крадец и мачяти да напуска немате достойнство вие сте изроди нагли като копанарка на петре любовницата ама май вече не мелат брашно напускай и се махай боклук
нема вращане на герб публикува:
09 Март 2022 | 22:01
няма вращане нема вече гербь тава беше края на една мафиотска структура наречена гроб . никой вече неща да се занимава с тая мръсна подла крадлива и нагла банда създадена от любен та до красе. оставка и на мара копанарова та требе да свика извънредно за времемно изпълняващ длъжност кмет на разлог. оставка и на коко и на гърменов а за майка му ще се е нагиздила в училището да си бегува веднага нема ле срам тая жена немат ле бело в очите да крадат ток с машина за пари да крадат парцелите на хората и са па секретар ай стига та на годлево сите .
Оня публикува:
02 Март 2022 | 18:36
Ле й жена му е сложена учителка с връзки, тя я мързи да гледа.

Добавете Вашия коментар

TOP