ОБЩИНА САНДАНСКИ БЕ ДОМАКИН НА ИНИЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН“

12 Октомври 2017 | 17:53
6 коментара
Общество

Инициативата „Мениджър за един ден” се проведе за пореден път в Общинска администрация гр. Сандански, която стана домакин на бъдещите мениджъри.

Общо 13 ученика от гимназиалните класове на ПТГ, ПГ „Яне Сандански“ и ЗПГ „Климент Тимирязев“ се включиха в инициативата и с желание и интерес се заеха със сериозните целеви задачи, които стоят пред управляващите в града.

Бъдещите мениджъри бяха посрещнати от секретаря на  общината -Георги Жежев, който разказа накратко за функцията на общината и отделните звена към нея.

Денят на бъдещите мениджъри бе изцяло запълнен с определени ролеви задачи в различни сфери, касаещи работата на Общинската администрация. Бяха сформирани екипи, които в края на деня направиха своите презентации по зададените теми.

Учениците показаха готовност и отговорност при ролева задача за постъпване на работа, познания при изработването на документ, креативност при създаването на презентация, аналитични умения и последователност.

В края на първия работен за бъдещите мениджъри те получиха сертификати за постижение, с които се снимаха за спомен от техния първи работен ден като мениджъри.

Добавени коментари

Вярка публикува:
15 Октомври 2017 | 20:47
Ти от общини,обслужване и т.н. разбираш колкото свиня от кладенчова вода,както казва Алековият герой! Ако твоите герои ги завъртиш два пъти около оста им,няма да знаят накъде да фанат. Разбирам,че ви боли ,но за бъдещето на Сандански трябват други хора с друга експертиза! Земи се преориентирай, на губещата страна си,да не се цръвиме после!
Вяра публикува:
13 Октомври 2017 | 12:41
Бъдещето на града ни!!! Не разбирам какви са тези негативни коментари. Вижда се положителната промяна в работата на община Сандански и в обслужването на гражданите. Смятам, че господин Жежев има голяма заслуга за това. Успех на тези прекрасни деца!
Плешивмишотплоски публикува:
13 Октомври 2017 | 09:04
На какво ги учиш,бе Жежев!Освен калбо напред можеш ли до правиш нещо друго? Ама,нейсе,отчитай дейност!Само те моля,пази ги от Кмета да не ги научи на неговият занаят,щот на тръгване туку виш са ти гепили я часовника,я каиша.......
Милен публикува:
12 Октомври 2017 | 23:31
Поздравления за инициативата! Жежев е професионалист и си върши много добре работата!
Участник публикува:
12 Октомври 2017 | 23:13
Вълнуващо преживяване. Благодарим Ви, г-н Жежев!
Нели публикува:
12 Октомври 2017 | 21:23
Този ли назначава в Общината?Аз гласувах за Котев ,не за Жежев?Но ...властта е сладка,пък и е смешно да фърчиш в небесата.Смешник?

Добавете Вашия коментар

TOP