Община Разлог започна ремонт на улица “Александър Стамболийски“

09 Февруари 2023 | 14:47
10 коментара
Бизнес
Община Разлог започна ремонт на улица  Александър Стамболийски

Община Разлог започна ремонт на улица “Александър Стамболийски“.

По време на огледа в района на кръговото кръстовище при хотел “Разлог”, ръководството на Община Разлог разясни плановите дейности, насочени към ремонта на улица “Александър Стамболийски”, с цел осигуряване на безопасна и здрава среда, за жителите и гостите на града.

“Започнахме поетапни ремонтни дейности на един от най- натоварените участъци в града, с цел да осигурим безопасна среда за всички пешеходци и водачи на автомобили. В района има много търговски обекти, чиито посетители оставят своите превозни средства на пътното платно и се получават задръствания. На място ще бъдат обособени общо 24 паркоместа- 17 от едната страна- тип рибена кост и 7 от другата – за успоредно паркиране, като по този начин ще освободим пътните ленти и в двете посоки. ”, коментира г-н Гюров, зам.- кмет на община Разлог.

“След приключване на дейностите, насочени към подобряване организацията на движението при кръговото кръстовище, на същата улица Община Разлог ще започне подмяна на водопроводната мрежа, в участъка между ул. „Подполковник Спиридонов“ и ул. “Шаркьой“. На тази отсечка, като част от инициативата за “Безопасна и здрава среда”, планираме също подмяна на плочките и дърветата на прилежащите към улицата- тротоари, така че да осигурим достъпна и здрава среда за всички пешеходци, и майки с колички. ”, поясни инж. Гърменов, кмет на община Разлог.

Добавени коментари

Гешев от годлево публикува:
10 Февруари 2023 | 22:59
Тия за щее си ме чуваа, маани ги тука тия прости селяне, бая има друга за квото че отговарям!
Прешелков публикува:
10 Февруари 2023 | 07:41
Загуби ли Герб изборите на 2 април лека полека ще почнат дела срещу Джюров Дуди с кривия нос Гърменов е на Герчев Компи Момпи са открили нова шашма па открал пари
Каков любимец публикува:
10 Февруари 2023 | 07:37
Е Джюровия бие майка си Жъчката я спаси и жената се работи в Джумая банскаликата жена му мръда с пожарникар та пожарния жена му го изпади на квартира
Джуров... публикува:
10 Февруари 2023 | 00:24
И не се прави че не чуваш и виждаш, ти ако не можеш да четеш, други си накрал! А тия са по долни даже и от тебе, това разбира се си е за тяхна сметка. Целата община си впрегнал за хвалебствия върху тебе, а какво им си дал? Толкова си жалък! Аз съм верно, по-беден от тебе, ама ме е грех, дано намери покой душата ти и се нарадваш на всичките крадени пари, също и за вуйчо ти!
До джуров, любимеца на народа публикува:
09 Февруари 2023 | 22:36
Джуровия, кажи на твойте ортаци от чез, да престанаа да намалаа токо на хората за да напараа електромерите, борисовките ни са ясни. Нема се оправи таа държава докато не бъдете изкоренени всички! 13 години мафия не може да се оправи с 13 месеца нормалност, ама така нема продължава!!!
Тета Мара публикува:
09 Февруари 2023 | 20:37
Разбраха че Гърменов може да бъде съден и го разкараха за депутат па мишока Тончев
Заяко публикува:
09 Февруари 2023 | 20:28
На. Ул Христо Ботев в Долната маала сички отводнителни канали за даж до бордюрите помаците на тое боклук Дуди ги напъния с камене
Както публикува:
09 Февруари 2023 | 20:24
Обикновено По законите на Герб без търг на Дуди Фарфаров Дано се задавите
Разлог публикува:
09 Февруари 2023 | 19:53
Ми маю шче боклук на пате
дуди с големия нос публикува:
09 Февруари 2023 | 19:48
и от тука че открадеме фногу парици,па пенката белчев че изпише машиносмени ,за що му работаа машините от сметището на частно !!!!

Добавете Вашия коментар

TOP