Община Разлог започна ремонт на помещенията в сградата на кметството в село Баня

11 Януари 2023 | 12:06
8 коментара
Бизнес
Община Разлог започна ремонт на помещенията в сградата на кметството в село Баня


Община Разлог започна ремонт на помещенията в сградата на Кметство село Баня, където временно ще бъдат предоставяни здравни грижи и услуги.
“Започнахме ремонт и частично реконструиране на първия етаж, с цел временното предоставяне на здравни грижи услуги за жители и гости на селото в сградата на Кметството. Дейностите са съобразени спрямо всички здравни изисквания и стандарти, кабинетите ще бъдат оборудвани с необходимата техника, а порталите към тях ще бъдат разширени- за лесен достъп на всички пациенти!”, поясни инж. Гърменов, кмет на община Разлог.
На първия етаж в Кметството е предвидено разположението на два здравни кабинета- на общопрактикуващия лекар д-р Русков и зъболекарски кабинет – на д-р Гърменлиева, място за манипулационна, кабинет за женска консултация, а за удобство на посетителите – чакалня и мокри помещения.
Припомняме, че преместване на здравните услуги бе наложено, във връзка с тежкото състояние на Здравната служба в селото. В края на предходната година, инж. Гърменов, г-н Гюров, Магда Първанова, кмет на село Баня, заедно с медиците, взеха единодушно решение, за временно преместване на здравните услуги в сградата на Кметство – Баня.
“Своевременно Община Разлог е в процес на изготвяне основен проект за реконструкция на рушащата се сграда, в която повече от 30 години медиците практикуват своята дейност. Придържаме се към реализиране целта на Общината за качествено 24- часово предоставяне на съответните услуги, превръщайки Здравната служба в модерен здравен център.”, допълни зам.- кметът на община Разлог – Иван Гюров.
 

Добавени коментари

цръквар публикува:
12 Януари 2023 | 09:41
Какво направе герп бе иванов,крадни за последно,и милионери крадци,герчевци,гюровци,гръменовци,дудуци фарфарови и най-големия крадец -вънджата,ама наближава видов ден!
Falkon публикува:
11 Януари 2023 | 20:31
Споко Баненино!!! Готвят и здравната служба за продан!!! Ще дойде време тия да ги биете с камъни на площада!!!
Иванов публикува:
11 Януари 2023 | 16:59
ГЕРБ направе, БСП злобее.
прешелков публикува:
11 Януари 2023 | 16:48
Вместо да ремонтирате здравната слоужба, ремонтирате канцаларийте на кметицата-челнерка ,ама тя нема дека да направе свирки на новите чорбаджии и братовчеди дето са изтипосани на снимката,еи тия хора не се запреха да крада начело с гуровия крадец !
дуди с големия нос публикува:
11 Януари 2023 | 16:41
Валъо срича като чете ,ама е нашия човек за ремонто за да можем да открадеме некоя хилядарка.голема работа че нема лиценз за стройтелство,нито работници,важното е че е подлагар на босовето!
И. Костадинов публикува:
11 Януари 2023 | 15:13
Време беше да се затвори за ремонт здравната служба. В Баня има повече туристи отколкото в Банско и браво на управата на Разлог, че мисли за селото да има къде да се преглеждат не само банене, а и хилядите туристи.
Баненин публикува:
11 Януари 2023 | 14:09
Четете ле бе простаци и путьовци от Разложка община 30 години Любен Татарски Гюров Гърменов Герчев и други боклуци колат и бесат в общината и СЕГА са установили, че здравната служба в село Баня че се разпадне па тия всичките си построи къщи за гости ама нас кучета не яли
Ване гръменов публикува:
11 Януари 2023 | 14:04
Ми маю шо народ за Бобов дол барабар с челнерката братчедка на Джюровия лайнар и по принуда кметица Магда бакшишо

Добавете Вашия коментар

TOP