Община Разлог подобрява административното си обслужване, чрез промяна работния график на Главния архитект

06 Юли 2023 | 09:01
0 коментара
Общество
Благоевград
Община Разлог подобрява административното си обслужване, чрез промяна работния график на Главния архитект
От тази седмица гл. арх. Илияна Аврамова осъществява правомощия си съгласно ЗУТ, ръководи и контролира дейностите по устройственото планиране, проектирането и строителството на територията на общината, с променен от 4 на 8-часов работен ден.
“От началото на годината до днешна дата Община Разлог е обработила, в законосъобразни срокове, над 300 строителни документи. Инициативата за промяна работното време на арх. Аврамова бе преприета в отговор на увеличилия се в пъти брой преписки и интересът за издаване разрешителни за строеж на територията на община Разлог, през последните 2 години. Осигурявайки допълнително време за обработка на документи от страна на Главния архитект, Община Разлог ще предостави и възможност на жителите от цялата община и инвеститори, да получат експертна оценка за своите проекти и подобрено административно обслужване.”, коментира г-н Иван Гюров.
Главният архитект на Община Разлог е ангажиран ежедневно с: издаване разрешителни за строеж, технически паспорти, удостоверения за търпимост, визи за проектиране, одобрения на ПУП, участие в експертни съвети за обработка на получени преписки, подготвяне на молби и писма - отговор до различни институции.
Община Разлог уведомява всички заинтересовани страни, че приемните дни на арх. Аврамова са сряда и четвъртък от 15:00 до 17:00 часа.
При неотложни ситуации, Главният архитект на Община Разлог ще бъде на разположение и през останалите делнични дни, за обработка на документи или отговор на въпроси.

Добавете Вашия коментар

TOP