Община Разлог извършва финални строителни дейности, свързани с изграждането на парк с изкуствено игрище за мини футбол

05 Декември 2022 | 18:06
4 коментара
Бизнес
Община Разлог извършва финални строителни дейности, свързани с изграждането на парк с изкуствено игрище за мини футбол
Община Разлог извършва финални строителни дейности, свързани с изграждането на парк с изкуствено игрище за мини футбол.
До няколко седмици изграждането на парка, който се намира на един от изходите на Разлог, посока Бачево, следва да бъде напълно готов. На място ще бъдат обособени зелени площи, алеи, детски съоръжения, кът за отдих както и паркоместа - за удобство на всички посетители и любители на футбола.
“След стартиране на проекта за малък парк за спорт и отдих, който трябваше да завърши през средата на ноември, се наложи Община Разлог да извърши ремонт на съществуващия на съответното място водопровод, както и прилежащия отводнителен канал. Въпреки забавянето, с последователните си действия, целим да завършим качествено цялата концепция за парка, за да няма причина в последствие асфалтът да бъде розкопан, заради аварии.“, коментира Иван Гюров, зам. - кмет на община Разлог.
Към настоящия момент теренът за мини футбол е напълно изграден, а на място продължават довършителните дейности по околното пространство, полагането на асфалтова настилка и свързане на осветлението.

Добавени коментари

дд браво публикува:
06 Декември 2022 | 09:21
Не те знам кой си но ни сме си доволни от нашата кметица и за работата която върши я пращаме на почивка по няколко пъти и на екскурзия.Детски площадки прави на общински и частни имоти. постоянно "почиства" речното корито с наши фирми от натрупаната баластра .Подменя водопровод "подменен"през 2014г. Толкова е активна че тежката кметска корона не и пречи да работи в заведението си даже и през работно време. Активно участва в дейността на читалището в дома на стари хора даже и църковните дела е приела при сърце....въобще жена октопод за 20 години всичко е на ниво
жител публикува:
06 Декември 2022 | 09:09
Пи ар на Гюров
браво публикува:
06 Декември 2022 | 04:50
Парк спортни детски площадки в Разлог игрище в Годлево игрища за мини футбол в Разлог Баня Бачево Елешница детски площадки.... За селата Долно Горно и Добърско йок. До скоро сваления кмет Герчев 12 годи обещаваше на Горно Драглище игрище за мини футбол за децата и всяка година с крачки правеше проект. И в Горно Драглище има деца, освен това в училището се учат и децата от Долно и Добърско. Селата е са ли част от община Разлог или кметовете не внасят предложения........
Яяя публикува:
05 Декември 2022 | 23:40
Паркът хубаво го правите, но зад трафопоста е пълна трагедия - контейнера за боклуци винаги е препълнен и около него също, от другата страна на контейнера пълно със строителни материали, пясък, тухли, изобщо грозна картинка.

Добавете Вашия коментар

TOP