Община Разлог е готова за новата учебна година

27 Август 2020 | 15:45
2 коментара
Общество

Община Разлог отчита готовност за началото на учебната година, що се отнася до завършилите ремонтни дейности на учебни заведения в района. Ремонтите са приключили с малки изключения. 

В училището в село Елешница тече смяна на отоплителната инсталация, което е една голяма и много необходима инвестиция в образователната инфраструктура в общината. Инж. Венцислав Гърменов зам.-кмет по социалните дейности информира, че са отпуснати от общинския бджет 50 000 лв за смяна на отоплителната инсталация.

До миналата година в ОУ "Братя Миладинови" в село Елешница имаше печки на твърдо гориво във всяка стая, сега с отпуснатите средства ще има централно отопление. Инж. Венцислав Гърменов благодари на общинските съветници в местния парламент в Разлог за проявеното разбиране и готовността, с която са гласували отпускането на нужните средства. 

ОУ "Братя Миладинови" в село Елешница – община Разлог е в списъка на защитените и средищни училища на България.  

В другите училища в общината са извършени нужните козметични ремонти – измазване на класните стаи, частичен ремонт на покривите, смяна на подови настилки и др. В ход е и съвместна подготовка на директори, учители и общинско ръководство, заедно със здравните власти за създаване на работещ план и организация за присъствено обучение в класните стаи при стриктно спазване на противоепидемичните мерки и грижа за здравето на ученици и учители.

Добавени коментари

Гюров публикува:
27 Август 2020 | 17:30
За информация на джуровиа кащите в сБаня са на етап завършване Ура другари Инвеститор клас А
БНР публикува:
27 Август 2020 | 16:55
ДНЕС ЩЕ БЪДЕ ПОДАДЕНА ЖАЛБА ПО ЗАКОНА ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО ОТ ЮРИСТИТЕ НА БНР ЗА НЕПРЕКЪСНАТИТЕ КРАЖБИ НА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН МАТЕРИАЛ, НЕ ЦИТИРАНЕ НА АВТОРСКИ МАТЕРИЛ НА БНР И РЕЦИДИВ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО

Добавете Вашия коментар

TOP