Община Разлог асфалтира няколко улици в Горно Драглище

17 Август 2022 | 17:32
14 коментара
Бизнес
Община Разлог асфалтира няколко улици в Горно Драглище

Община Разлог приключи асфалтирането на 3 улици в село Горно Драглище. С полагане на нова настилка, изграждане на шахти и отводнителни канали, улиците „Четвърта“ и „Пета“ бяха напълно завършени. Нов асфалтов слой е положен и на улица „Седма“.

След приключване на ремонтните дейности временно изпълняващ длъжността кмет на община Разлог- инж. Гърменов, зам. кметът по икономическите и правни въпроси Иван Гюров и кметът на Горно Драглище Георги Пандев извършиха оглед на новите улици и обсъдиха бъдещи ремонтни дейности в селото.

 Като част от общия план за обновяване на общинските пътища, в град Разлог се извърши и асфалтиране в района на 5-ти километър. Продължава полагането на втори свой асфалт на улица “Втора“ в село Баня, а след това предстой и обновяване на улица „Седма“ в Добърско.

 Следващият етап от плана включва асфалтиране на малките улици в град Разлог и промишлената зона.

Добавени коментари

ГРОБ публикува:
22 Август 2022 | 00:08
Нема говорим за сакове по централите... ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ!
ГРОБ публикува:
21 Август 2022 | 23:48
И колкото да натискате и тормозите хората, това ще ви се върне!
Разлог публикува:
21 Август 2022 | 23:42
Вие сте боклуците на града и така ще бъдете запомнени, единия с татарски вади другия с дуди инжинеринг, срам и позор!
Разлог публикува:
21 Август 2022 | 20:46
Как не ве беше срам, как немахте грех, за целия тоо млад народ, потенциал! Който изгонихте, ширете се сега в крадените къщи и имения, и само помнете в природата не се печели и губи, само се преубразува! Разбра ле Любен Татарски и Иван Гюров, ще видим къде ще се преобразувате, дано е там където ви е мястото!
БОКЛУЦИИ публикува:
19 Август 2022 | 00:27
Колкото и да се стараете, броени ви са дните, и че се обяснавате, не на годлевската тиква ми на друг!
Боже, жива да не бях... публикува:
18 Август 2022 | 10:39
Третата година с "новия" кмет, който би дуспата н "стария", благодарение на който седи на стола, на който редко сяда, понеже цел хотел има да управлява и рачиджииница. Подложия му диневата кора на Гейчев, не че той не заслужава, но това ни са кадрите, това остана, те ще ни управляват, и бог да ни е на помощ!
Драглище публикува:
18 Август 2022 | 09:21
Трета година сме с нов Кмет и резултаттите са видими. Всяка година се асвалтира по някоя уличка, възтановени са мостове, ремонтира се училището/парна инсталация и цялостен ремонт на покрива/,рабори се по гробищния парк, подменят се водопроводи и още може да се изброят. Изказвам благодарност за работата на Кмета и Общинското ръководство!
lud публикува:
18 Август 2022 | 09:21
Ми тези улици са "асфалтирани" преди 7-8 години, сега пак нали трябва лапачка
Зов за помощ! публикува:
17 Август 2022 | 23:23
От имотната декларация на нашия любим и обичан замесник-кмет по сивоикономическите и неправните въпроси, уважаемия и обичан от целия град, така наричания Робин Худ - Иван Гюров, се оказва че той едвам преживява. Предлагам във всеки магазин да се сложи кутия за дарения, НЕКА В ТЕЗИ ТЕЖКИ ЗА БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕНА, БЪДЕМ СЪПРИЧАСНИ КЪМ ТОЗИ БЕДЕН ЧОВЕЧЕЦ, направил толкова много за града ни!
ГРЕБ публикува:
17 Август 2022 | 23:14
Колко ле сакове крадени мръсни пари па че се разнашаа по централите?
Офффффф публикува:
17 Август 2022 | 23:08
Как па нещо ново не може да се види, как за поредното "асвалтиране" от ДУДИ-ИНЖЕНЕРИНГ, точно преди изборите та да може да се понапълни малко касичката. Не знам, ама ми се косата изправя като слушам за "кандидати". Гърмената от депутад, Джуровия кмет. Срам и резил, това вече е края на Разлог. Не мога да разбера от дека вече чичо Любчо че извади тия козове, не знам колко нови цигане че се регистрираа, но разложенино!!! Ако и това допуснеме, по убоо да се затриеме!!!!!
Az публикува:
17 Август 2022 | 22:52
Асфалтирали са в Горно Драглище... браво но Добърско нали не е в община Разлог.Тука има улици които не приличат на нищо. Кой носи отговорността не знам... ВиК или "отговорната община РАЗЛОГ" !
Вънджювия публикува:
17 Август 2022 | 21:15
През 2019г година улиците са отчетени асфалтирани и със сменено ВиК. Затова Дуди Фарфаров е получил около 10 000 000 лева. Прокуратурата в София проверява и сега се асфалтира като на Дуди Фарфаров се заплаща ПОВТОРНО.
аз публикува:
17 Август 2022 | 20:36
да не би да се задават избори ?

Добавете Вашия коментар

TOP