Община Петрич започва почистване на отводнителните решетки, въвеждат се и промени в организация на движение

09 Август 2017 | 19:13
0 коментара
Общество

Промяната в организацията на движение влиза в сила по решение на Общинската комисия по безопасност на движението. Това съобщиха от пресцентъра на Община Петрич. Еднопосочно движение, считано от 08.08.2017 година е въведено по ул. „Македония” от ул. „Атанас Лютвиев” до ул. „Екзарх Йосиф”. Промяна в знаковото стопанство ще има на кръстовището между ул. „Гоце Делчев” и ул. „Христо Ботев” като се дава предимство на ул. „Христо Ботев”.

Комисията е излязла с решение на база сигнали на граждани и дава съгласие за изграждането на изкуствена неравност тип „легнал полицай” с очертана пешеходна пътека на ул. „Вардар”. Също по решение на Общинската комисия по безопасност на движението се забранява паркирането на ППС на отклонението водещо към тържището за плодове и зеленчуци край село Кърналово, тъй като се създават предпоставки за произшествия. На нарушителите ще бъдат налагани санкции.

Общината започва почистването и на отводнителните решетки по: ул. „Тракия”; ул. „Одрин”; ул. „Круша”; ул. „Кавала”; ул. „Стамболийски” с ул. „Св.св. Кирил и Методий”; ул. „Ал. Стамболийски” с ул. „Христо Ботев”; ул. „Отец Паисий” с ул. „Славянска”; ул. „Княз Борис I” с ул. „Маркова скала”; моста в кв. „Виздол”; ул. „Дунав”; ул. „Воден”; ул. „Кочо Мавродиев” с ул. „Одрин”; ул. „Стою Хаджиев”; ул. „Кочо Мавродиев” с ул. „Стою Хаджиев”; ул. „Чаталджа”; ул. „Одрин” с ул. „Гурко”; ул. „Гурко” с ул. „Варна”; ул. „България”. На една от най-невралгичните точки при дъждовно време – ул. „Пирин” вече има изградени две нови отводнителни решетки. Комисията по безопасност на движението излезе с решение също за изграждането допълнително на шест нови отводнителни решетки. Те са за: ул. „Княз Борис I” ; ул.„Никола Вапцаров” с ул. „Осъм”; ул. „Софроний Врачански” с ул. „Папульо”; ул. „Серска” над гарата; ул. „Долна Джумая” с ул. „Цар Калоян”; ул. „Сандо Китанов” с ул. „Връх Китка”.

Добавете Вашия коментар

TOP