Община Благоевград стартира вайбър канал

15 Ноември 2022 | 10:39
3 коментара
Общество
Община Благоевград стартира вайбър канал

Община Благоевград стартира свой официален канал в приложението Viber. Чрез него потребителите ще могат да получават важна, актуална и навременна информация за случващото се на територията на града и малките населени места.

Присъединяването към платформата е напълно безплатно, като всеки член на общността може да покани и свои приятели.

За да откриете по-лесно вайбър канала, има няколко начина. Може да използвате следния линк: https://invite.viber.com/?g2=AQBcaqMPrQHwi1ALRytW3mid01xN7ruvkW%2BaRhkkgjrMu%2BUDw9NAk6UAZc6XmmuU&lang=en, да сканирате приложения като изображение QR код или да изпишете „Община Благоевград“ в търсачката на приложението. Каналът може да бъде разпознат чрез синя отметка встрани, която го удостоверява като официален.

Добавени коментари

Блд публикува:
15 Ноември 2022 | 12:00
Някой още милее за БСП и недоразумението Томов...
Мая публикува:
15 Ноември 2022 | 11:24
Пука му на кмета за нас, не ще и да ни чуе! С Силвето Габанато си играят игричките! Плащат за цветни пеперудки и пчелички, а градът тъне в мръсотия! Засрамете се бе, нещастниици!
Лили публикува:
15 Ноември 2022 | 11:22
Общината да се погрижи за тротоарните площи, плочките, завземането на тротоари и площади от кафенета и магазини, че човек трябва да ишма четири очи, за да лавира между тях и да не се пребие! А не да ми се занимава с вайбър! АКО ТОЛКОВА КМЕТА ИСКА ДИАЛОГ С ХОРАТА, ДА СИ НАПРАВИ ПРИЕМЕН ДЕН! Какво се крие от нас, страх ли го е, нали ние уж си го избрахме!

Добавете Вашия коментар

TOP