Община Благоевград оборудва с техника ОД на МВР за близо 36 000 лева

20 Август 2023 | 11:00
3 коментара
Общество
Благоевград
Община Благоевград оборудва с техника ОД на МВР за близо 36 000 лева

Община Благоевград купи за ОД на МВР техника и оборудване за близо 36 000 лева.

С отпуснатите средства са осигурени климатици, компютри и мебели за нуждите на полицейските инспектори и Детска педагогическа стая.

Към настоящия момент общинска администрация провежда и обществена поръчка за закупуване на високопроходим лек автомобил (втора употреба) за Първо РУ в Благоевград.

Автомобилът ще подпомогне органите на реда да обслужват по-добре малките населени места на територията на община Благоевград.

Целта е опазване на обществения ред, превенция, противодействие на престъпленията и обезпечаване на сигурността на гражданите.

Добавени коментари

Петър публикува:
22 Август 2023 | 09:34
Това е нещо подобно,като Кравата,която пие мляко от телето! Кафяв некадърник! ....
Ддст публикува:
21 Август 2023 | 08:58
Отбелязвам само следното, любимият ми роден Благоевград и областта едва съществуват, няма никакъв напредък и развитие. Не се хвалете с оборудване и мебелировка! Приказката за Северозападната България не е актуална. Враца, Монтана и областта надминаха нашия регион - там са изградени предприятия и фирми, които хранят хиляди семейства А в Благоевградска област няма нищо.
До АЙС рапърчето публикува:
20 Август 2023 | 15:16
Ей селски струмско бег, бая си силен по коментарите и се заканваш , гледай смръдливата ти шапка да не остане си*ак, и сестра ти нека да отслабне тая матурица загорела, вместо да спами понеже никой не я има за човек та и ти си в същото положение , пишман рапъри и малкото ти говненце и той, мухи без глави хахах

Добавете Вашия коментар

TOP