Община Банско с апел към жителите

26 Март 2024 | 09:54
4 коментара
Общество
Благоевград
Община Банско с апел към жителите
ДО ЖИВУЩИТЕ НА УЛИЦА „ЗАХАРИ СТОЯНОВ“ ГР. БАНСКО
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Предстои започване на строително – монтажни дейности по изпълнението на проект „Реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа, реконструкция на асфалтовата настилка и тротоарната настилка и изграждане на кабелен колектор за кабелизация на разпределителната мрежа и улично осветление на ул.“Захари Стоянов“, гр. Банско“.
С проекта целим да подобрим качеството на живот и градската среда, така че да отговори на съвременните потребности – сигурност и удобство при придвижването на всички участници в градското движение, осигуряване на места за паркиране на автомобили, подмяна на ВиК мрежата и уличното осветление.
В тази връзка е необходимо в срок до 01.04.2024 год. да освободите тротоарите и зелените площи пред домовете си от намиращите се на тях отпадъци, строителни материали, заграждения и други.
При неизпълнение, Община Банско ще бъде принудена да ги премахне, а направените разходи ще бъдат за сметка на собствениците на складираните материали.
Разчитаме на Вашето разбиране и отговорност, публичните площите да бъдат освободени до края на м.март, за да не се възпрепятства изпълнението на проекта.
С уважение,
Стойчо Баненски
кмет на община Банско
Може да бъде изображение с карта и текст, който гласи 'март тонка баба стоянов чев белла Bucmae Enmene захари hupom мингьо елцда CB. Memoguu .C. солун елинор PakoBcku итър хаджи каблешков шаро3 3 конарево Togeß CB. Kupuл пሊ. княз борис оборище Ckonue цариванасен! братя велеганови уинслоу wab папагала елеганс жик KB. HO sapgap p младенов полк lacmeB Ckon мозговица мозговица wamo вапцаров царица иоанна найден найденгеров еров ов марая манастира игъл лодж Hapuuc местност'

Добавени коментари

Мишо публикува:
26 Март 2024 | 22:38
От секретарката не знам , ама от една общинска служителка(червенокоса) … легенди се носят за нейните орални способности .
Агент 007 публикува:
26 Март 2024 | 19:11
Много свирки от секретарката...
Timon публикува:
26 Март 2024 | 17:52
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman
Банско публикува:
26 Март 2024 | 11:49
А спуснатия кмет кога ще си махне личния автомобил от тротоара пред къщата на жена му или на него фишове за неправилнл паркиране не се пишат ?!?!?!

Добавете Вашия коментар

TOP