Община Банско осигурява работа за асистенти

20 Септември 2021 | 11:34
5 коментара
Бизнес

Общинска администрация Банско започна да набира заявление от желаещи да работят като лични асистенти по проект за социална услуга ” Асистентско подкрепа”.

Като лични асистенти ще могат да работят не само безработни лица. Разрешено е да кандидатстват също така работещи, пенсионери, учащи се, самонаети.

От кандидатите се изисква да са дееспособни, да не са поставени под запрещение, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер и спрямо тях като извършители на домашно насилие не са налагани мерки за защита по реда на Закона за защита от домашното насилие.

Добавени коментари

toi публикува:
21 Септември 2021 | 07:58
ako de komunistite,kakto vie gi narichate idvat i sled teh i nie
До "Банско нЕ ГЕРБ" публикува:
20 Септември 2021 | 23:10
Четейки човек вашите редове трябва да е малоумен,че да не вижда кой разединява народът ни.От всяка дума лъха ненавист към "враговете"-вашите съграждани,сънародници,които си позволяват да имат друго,различно от вашето мислене.Но защо трябва да се чудим като гледаме и слушаме "лидерът" на ГЕРБ?! А къде е градския "лидер",изтъкнатият депутат,който е толкова начетен,че да не може да заглуши тази реторика? Или "когато ще вземете властта" /не дай Боже/пак ще седнете в меките столове и ще продължите по старому ???Така де,щото си говорим...
Банско НЕ Е герб и НИКОГА НЯМА ДА Е! публикува:
20 Септември 2021 | 19:34
Едно време Банско беше БКП /демек Райна Балева/. Но свърши се и...? Животът продължава.Същото ще бъде и без герб!Употребявате думите на комунистите едно време само,че не наричате Б.Б. "другаря",а "господин",макар,че не го заслужава. Имате и "враг" в лицето на останалата част от народа,които преценяват трезво каква е истината и кой и как създаде хаоса! Та този "враг" ли вие искате да смачкате? Май не сте познали!Вие ще се самосмачкате! Защото не сте свикнали на работа,а само на канцеларски служби. Та...много има да се говори,ами си наседнете пърдалника и се хващайте на общественополезен труд!!!
До герб публикува:
20 Септември 2021 | 19:00
Какви комунисти те гонят бе шушляк,вижте си партията в Банско.Всичките сте от курва нагоре,за да сте на власт че си изадете децата ако ви кажаа.За вас иска голема метла и на борсата да видите ка се живи с 500лв.подаяния-путката ви майчина и мазните боклуци.
БАНСКО Е ГЕРБ! публикува:
20 Септември 2021 | 16:15
Приятели на ГЕРБ! Много хора искат да съсипят партията ни! Много врагове имаме, които искат да разрушат изграденото от нас и да дойде бедност, страдания, мъка и хаос! Комунистите се готвят да вземат властта от народа! Да покажем на врага че сме силни! Да покажем на врага че сме смели! Да смачкаме врага! Нас не ни е страх! Под ръководството на нашия лидер и верен приятел господин Бойко Борисов ние ще запазим мира и демокрацията в България! Не на страха! Не на хаоса!

Добавете Вашия коментар

TOP