Община Банско е номинирана в категория „Туристическа дестинация”

17 Ноември 2021 | 10:13
1 коментара
Общество
Община Банско е номинирана в категория  Туристическа дестинация”

В ход е електронното гласуване за „Годишни награди в туризма 2021г.”.

Това е шестото издание на конкурса, който се утвърди като признание за прилаганите добри практики и усилена работа в сферта на туризма през последните 12 месеца.  

В месеца преди студентския празник се отчита  засилен интерес от страна на туристическите агенции в Гърция. Хиляди гръцки студенти се организират да пътуват до България въпреки строгите COVID мерките.

„Да посрещнем декември в Банско“ е новият хит сред гръцките студенти, които се записват за масови екскурзии до българския зимен курорт. Освен стотиците запитвания, вече има направени и много резервации от страна на младежи от Гърция. Офертите са за тридневен престой на цена от 80 до 150 евро в зависимост от категорията на хотелите.  От брашна обещават специални празнични моменти с вкусна традиционна българска храна, забавления и музика с много изненади. 

Добавени коментари

Това е благодарение на Мацурев публикува:
17 Ноември 2021 | 16:00
Това е последното благодеяние на Мацурко! Ами сега кой ще лансира повече Банско? Без него накъде? Боже,Господи,дано пак да му се "отвори парашута",та да стане я депутатин,я нещо друго по-близо до бат Бойко и да помага на Банско "както до сега"!

Добавете Вашия коментар

TOP