Община Банско е готова за новата учебна година

15 Септември 2020 | 10:37
3 коментара
Общество

Училищата в община Банско започват новата учебна година с отлично подготвена материална база, пълен преподавателски състав и нетърпеливи за училище ученици.

Ден преди първия училищен звънец, председателят на ОбС Димитър Русков, зам.кметовете Сашка Въчкова и Стойчо Баненски и секретарят на ОбА Иван Докторов посетиха всички учебни заведения в общината и пожелаха на учителите и училищния персонал „На добър час”. Те връчиха ценни символни подаръци – национални трикольори и флагове на Банско, които ще бъдат издигнати на пилоните в училищните дворове на 15 септември.

Подготовката за учебната година в община Банско започна преди месеци и в първия учебен ден всички ученици от началните, основните и средните училища и професионалните гимназии в гр.Банско, гр.Добринище и с.Места ще влязат в ремонтирани и обновени училищни сгради, физкултурни салони и дворове.

Навсякъде са осигурени дезинфектанти и предпазни средства, предприети са превантивни мерки и са изработени протоколи за действие в епидемиологична обстановка.

Георгафската палитра в училищата в община Банско и тази година е пъстра. Заради добрите условия за образование тук, деца от 9 чужди страни ще научат най-напред в живота си буквите от българската азбука. Сред 118-те първолаци има граждани и поданици на Великобритания, Руската федерация, Съединените щати, Португалия, Испания, Гърция, Германия, Франция и Китай.

Добавени коментари

фелдфебел Барякова публикува:
15 Септември 2020 | 17:16
Какви деца Венета,при нас са само улавите деца ,контингента на Стоицева!Непомниш ли ,че свестните отдавна ги прогонихме!Като дам още една изкуствена роза от Гробищния парк и Дъртия,изтрещял злобар Кадев ще пише,че и замбийци учат при нас!!!Смех!!!Обаче за старата крадлива п+тка Въчкова носиш си сама вина!Кадровичката е Бесна!Щави хората като за последно!Страх я е от пенсия,че остоне без плячка!
Ах венетке публикува:
15 Септември 2020 | 12:00
"Драга" ми Венетке! Винаги си добре дошла в Банско! Даже, защо не пуснеш едно SV на Въчкова и Кадев, може да те наемат ! ТИ си страхотен пиар, жалко че и Икономов те изпусна и не те оцени!
Аз съм бурята! публикува:
15 Септември 2020 | 11:31
СМЕХ! И сега какво, ще си отглеждате комунета от Китай, СССР и Гърция ли бе! Да ви имам и стратегията да ви имам! Ама така става, като нямате кадърен пиар, "драги"!

Добавете Вашия коментар

TOP