ОбС Разлог заседава днес

28 Октомври 2021 | 12:36
0 коментара
Политика
ОбС Разлог заседава днес

Днес от 14:00 часа в Разлог ще се проведе редовно заседание на общинския съвет. В дневния ред са включени за разглеждане 12 точки. 

Съветниците предстои да дебатират по направено предложение за промяна структурата и състава на постоянните комисии в които участват. Ще бъдат разглеждани и входирани от администрацията предложения за допускане за изработване на подробни устройствени планове за застрояване, както и предоставяне на земеделски земи от общинския поземлен фонд.
 

Председателят на общинския съвет д-р Мария Копанарова съобщи, че ще изисква от общинските съветници, които ще присъстват на сесията сертификат за ваксинация или отрицателен тест, направен най-малко 48 часа преди заседанието. Мярката е обсъдена с РЗИ. 

Ако някой от съветниците откаже да представи документ, трудно може да бъде отстранен  от заседанието, тъй като председателят на общинския съвет няма подобни функции. За целта е необходимо да присъства представител на контролните здравни органи, или полиция, каза д-р Копанарова. 

В момента има и болен съветник, който надлежно и навреме е предупредил колегите си, че е дал положителна проба и е отсъствал и от заседанията на постоянните комисии  на местния парламент.

Добавете Вашия коментар

TOP