ОбС Благоевград заседава днес

25 Февруари 2022 | 10:18
0 коментара
Политика

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, свиква редовно заседание на Общински съвет Благоевград днес, от 9:30 ч. в зала „22-ри Септември”

47 точки са включени в дневния ред на сесията.

Ето и акцентите: 

Отчет за дейността на Общински съвет Благоевград за периода 01.07.2021 година до 31.12.2021 година ще направи председателят Радослав Тасков.

Удостояване със званието „Почетен гражданин“ на г-жа Даниела Симидчиева.

Определяне на кандидати за съдебни заседатели на Окръжен съд Благоевград, съгласно писмо с вх. № 11-03-9/07.01.2022 година.

Предложение относнодаване на съгласие управителят на „Биострой“ ЕООД да сключи договори за наем с ОП“Чистота Благоевград“, ОП „Озеленяване Благоевград“ и ОП „Общински приют за безстопанствени животни“ за отдаване под наем на недвижими имоти-собственост на „Биострой“ ЕООД.

Предложение, относно придобиване на ВиК активи – публична общинска собственост и предаване за управление от Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград за стопанисване, поддържане и експлоатация на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

В допълнителната точка под номер 47 са включени изказванията на гражданите Методи Байкушева и Александрина Пандурска по обществено значим въпрос, свързан с инвестиционните намерения за парк „Бачиново“

Добавете Вашия коментар

TOP