ОбС-Благоевград ще проведе днес редовно заседание

27 Ноември 2015 | 08:21
0 коментара
Общество
ОбС-Благоевград ще проведе днес редовно заседание

ОбС-Благоевград ще проведе редовно заседание днес от 9.30 часа, предаде репортер на Pirinsko.com.

Десет докладни записки са включени в дневния ред. В началото на срещата е предвидено председателят на Общинска избирателна комисия- Благоевград Елена Панчева да обяви решение на комисията за общински съветник и полагане на клетва.

На второ чете ще бъде гласуван Правилник за организацията и дейността на общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация. Пак на второ четене ще бъде подложен Етичен кодекс на общинския съвет.

На това заседание местните парламентаристи ще изберат зам.- председатели на Общински съвет Благоевград. В дневния ред е заложено и предложение относно избор на членове и председатели на постоянните комисии към Общински съвет Благоевград.

Постъпило е и предложение за определяне състав на Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси. На 27 ноември ще бъдат определени делегати в Общото събрание на Националното сдружение общините в Република България /НСОРБ/. Зорница Кралева- заместник-кмет по европейските проекти и програми ще предложение, относно Кандидатстване с проектно предложение по оперативна програма „Добро управление”.

Добавете Вашия коментар

TOP