Обръщение на Валентин Донев-водач на листата за общински съветници в Община Разлог от ПП "Движение за права и свободи"

19 Октомври 2023 | 14:36
0 коментара
Общество
Благоевград
Обръщение на Валентин Донев-водач на листата за общински съветници в Община Разлог от ПП Движение за права и свободи
Уважаеми съграждани, казвам се Валентин Донев и съм водач на листата за общински съветници в Община Разлог от ПП "Движение за права и свободи" с бюлетина номер 57.

Смятам, че този красив октомврийски месец ще бъде замъглен от безброй политически обещания, рисуващи светлото бъдеще и безукорната честност на всички кандидати.

Ние от ДПС Община Разлог ще минимизираме виртуалната си предизборна кампания. Когато кампанията е предимно виртуална, проблемите на хората също изглеждат виртуални. Но не са. Реални са.

Както обича да казва г-н Радослав Ревански - "Не изричайте празни обещания. Поемайте ангажименти и правете всичко възможно, за да ги изпълните". Това и ще направим.

Нашите ангажименти са тясно свързани със създаването на една нормална реалност за всички хора, без оглед на техния етнос и вероизповедание. Природата е създала цветята различни. Хората също.

Искрено пожелавам успех на тези, които искат да спечелят местната власт, за да правят Добро чрез нея. На тези, които я имат от 1999г. и я преобразиха по модела на разрушената си съвест желая преосмисляне.

Лично аз ще бъда истински щастлив, ако всички кандидати за общински съветници от село Баня успеят да влязат в Общинския съвет. Защото нашето село заслужава да бъде достойно представено от хора, които ще се грижат за него с безусловна жертвоготовност и всеотдайност. И нека по-често си припомняме, че изборите свършват след броени дни, а ние продължаваме.

Продължаваме да живеем като съселяни, като съграждани, като приятели. Борбата е неизбежна, но нека бъде почтена. Защото не само Бог ни гледа, а и нашите деца.
TOP