Обраха жилището на известният разложки бизнесмен Петър Найденов-Чембере

21 Февруари 2017 | 13:19
11 коментара
Общество

Обраха жилището на известният разложки бизнесмен Петър Найденов-Чембере само два месеца, след като продаде вилата в местността Моравско село край Разлог, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Петър Найденов е депозирал жалба в РУ-Разлог, където съобщил, че крадците отмъкнали сумата от 1200 лева. Вероятно крадците не успяли да намерят парите от продажбата на вилата, която е продадена за около 45 000 евро на местен разложки бизнесмен.

Ето и официалното съобщение на МВР:

Полицейски служители на РУ-Разлог работят по установяване на извършителят на кражба от частен дом в гр. Разлог. За времето от 10:45 часа до 11:10 часа на 18.02.2017г., през незаключена врата, неизвестен извършител е проникнал в жилището и е отнел портмоне с около 1 200 лева. За случая е уведомена РП-Разлог.

Припомняме, че по подобен начин крадци задигнаха пари и златни накити от дома на разложкия бизнесмен Иван Стойчев на връх Нова година.

Семейство Стойчеви празнували посрещането на Новата 2017 година с приятели в р-т "Рибката", когато малко след полунощ се прибрали в апартамента, който се намира на улица „Екзарх Йосиф” в град Разлог. Още преди да влязат в апартамента си Стойчев забелязал, че външната врата е отворена чрез повреждане на патронника. Съпругата му установила, че липсват голяма сума пари и златни накити за сумата около 2000 лв.

Под сурдинка в Разлог се коментира, че семейството земеделци наскоро взели десетки хиляди лева субсидии, които вече апашите харчат на произвол. Подобна кражба в Разлог бе регистрирана на 18 юни миналата година. Голяма сума пари и златни накити бяха откраднати от жилището на Павлинка и Георги Икономов, кмет на община Банско.

За съжаление крадците все още не са открити.

 

Според източник на Pirinsko.com целият криминален контингент, който обслужва през лятото родното ни черноморие в момента е полазил курорта Банско и Разлог. Тарашат хотелски стаи апартаменти и коли.

 

Добавени коментари

Lily rabadzieva публикува:
26 Февруари 2017 | 14:12
Мда тя е убедена съм че е взела парите а също че е и курва завистлива
Sss публикува:
26 Февруари 2017 | 13:50
Емко Тиси курва като майка си Тиси взела парите това всеки го знае
Сашо публикува:
24 Февруари 2017 | 11:06
To ot tebe po zlobno momiche nqma
Разлог публикува:
22 Февруари 2017 | 19:51
Злоба,завист цял живот в тоя град Разлог. Всеки гледа как да направи мръсно на другия,как да го закопае в земята, как не ви е срам да коментирате такива долни неща за тези хора незнам,дали е бизнесмен дали е дебел слаб или какъвто и да е,вас не ви засяга,нито на някой е направил някога нещо лошо нито от някой нещо в езел,бъдете малко по реалисти вие долни хора,даже е направил за много хора прекалено добро. Има прекрасни деца и семейство ,за което всички вие завиждате. Говорете каквото искате човека се знае какъв е то всичко се вижда,а тези който са го направили,рано или късно ще си получат заслужете бъдете спокойни. Мизерници сте били цял живот и такива ще си остане,рано или късно ще отиде при умрелите ви близки ще ви закопаят там,никога неможе те да ги повалите тия човек,винаги е бил много и ще продължава да бъде,ще се съсипвате още много. Дребни и жалки души сте всички , който мислите и говорите лошо за хората,няма да ви се оправят мизерните животи като го правите,вредите си на вас.
Sulkata публикува:
22 Февруари 2017 | 04:26
Debelata mu dashterq gi e zemala to toq palqcho nema edin lev be kakov biznesmen
милен публикува:
21 Февруари 2017 | 22:15
да му ядете чюфтетата на чембере гушна 90 бона нека му е зле че дебелее още
veselin kocakov публикува:
21 Февруари 2017 | 16:52
ei too e golem izmamnik
pepi публикува:
21 Февруари 2017 | 16:51
deeba i izgorelata traba debela
razlojenin публикува:
21 Февруари 2017 | 15:26
onaa debelanata, shterka mu gi e zemala
pejo публикува:
21 Февруари 2017 | 13:57
to se znae koi krade v grado sulio
РАЗЛОЖЕНКА публикува:
21 Февруари 2017 | 13:53
КАКОВ БИЗНЕСМЕН Е ЧЕМБЕРЕ, МОЖЕ ЛИ НЕКОЙ ДА МИ КАЖЕ

Добавете Вашия коментар

TOP