Обявиха датата на извънредния изборен Конгрес на БФС

07 Декември 2023 | 07:57
1 коментара
Общество
България
Обявиха датата на извънредния изборен Конгрес на БФС

Извънредният изборен Конгрес на Българския футболен съюз ще се проведе на 15 март 2024 година.

Това обяви бившият президент на централата Валентин Михов след края на заседанието, което се проведе в Национална футболна база "Бояна".

То бе с една-единствена точка от дневния ред, а именно насрочване на дата за Конгрес на БФС.

"Конгресът ще бъде на 15 март в хотел "Маринела". Предложих залата на Народното събрание. Не е имало проблеми на днешното заседание. Оставката на Борислав Михайлов се приема на Конгрес, а не от нас", заяви Михов по отношение на подадената от Михайлов оставка миналата седмица.

Относно това дали ще се кандидатира за президентския пост, той лаконично каза: "Защо не?".

На днешното заседание присъстваха още Венцеслав Стефанов, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Димитър Георгиев и Атанас Фурнаджиев. В Бояна бе и членът на екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов - Петър Величков.

През изминалата седмица президентът на футболния съюз Борислав Михайлов подаде оставка, а до Конгреса на негово място временно ще изпълнява длъжността Михаил Касабов.

Източник: БГНЕС 

Добавени коментари

Финът публикува:
08 Декември 2023 | 10:49
Нека бъде направен правилният избор! През годините се доказа,че тази длъжност трябва да бъде заемане от човек не само със спортни умения и постижения но и от човек със финансови възможности! Да бъдем честни в живота това е мотото във спорта!Честит празник на всички студенти !И нека се знае ,че 8-декември не е само алкохолен купон но и ден за всякакви други мероприятия свързани със студентския живот!

Добавете Вашия коментар

TOP