Обновяват пътната маркировка в община Разлог

11 Август 2022 | 16:41
3 коментара
Общество
Обновяват пътната маркировка в община Разлог

През тази седмица започна обновяването на пътна маркировка в община Разлог.

„Тази година започнахме обновяването на пътна маркировка по-рано, имайки възможност за извършване на дейности при подходящи метеорологични условия. Възложихме подобряване регулацията на движението още през този месец, първоначално около районите на учебните заведения в град Разлог, ще продължим по населени места в общината, а през втората половина на август планираме полагането на надлъжната маркировка по общинската улична и пътна мрежа. Предвидили сме маркиране на паркоместата в град Разлог и в новообособените еднопосочни улици. Заложилите сме изпълнението да става с качествени материали, които да са видими и през тъмната част на денонощието. С тези действия целим превозните средства да се паркират на обособените за това места, а тротоарите да са достъпна пешеходна зона. Надяваме се, докато денят все още е по-дълъг, хората да свикнат с оказаните места за паркиране.“ – заяви зам.- кметът по икономическите и правни въпроси Иван Гюров.
Община Разлог за първи път проведе открита процедура за „Ремонти на общинска улична и пътна мрежа на територията на Община Разлог“. С цел привличане на повече участници и получаване на най-изгодни условия, гласност бе дадена чрез портала на Агенция по обществени поръчки. Фирмата изпълнител, спечелила обществената поръчка, ще извършва дейност за срок от 4 години.
Извиняваме се предварително за причиненото неудобство и молим собствениците и шофьори на автомобили своевременно да преместят превозните средства, така че да не пречат на разчертаването.

Добавени коментари

аабеайстига публикува:
11 Август 2022 | 22:22
гюров кмет -голем резил за разлог все едно да си вкараш вълк в кошарата
razlooo публикува:
11 Август 2022 | 22:07
поредната фирма на джюровия .дано да не бойдисват отново с вар
Петрова публикува:
11 Август 2022 | 17:44
Крайно време беше! Предизборно се заработиха, та даже и "за първи път" открити процедури правят за избор на фирма! И "качествени материали" избрали, та да не е като предния път от ден до пладне! Браво! Похвално!

Добавете Вашия коментар

TOP