Областният управител Николай Шушков бе гост на Банско джаз фест

09 Август 2022 | 11:03
3 коментара
Култура
Областният управител Николай Шушков бе гост на Банско джаз фест

Областният управител на област Благоевград Николай Шушков посети традиционния джаз фестивал в Банско, който отбеляза 25 години с впечатляваща програма. По време на фестивала областният управител поздрави кмета на Банско – Иван Кадев и неговия екип за богатата културна програма и утвърждаването на Банско като водеща не само зимна, но и целогодишна дестинация.

За втора поредна година фестивалът подарява на жителите и гостите на града една забележителна музикална селекция от световни и български изпълнители.

В рамките на фестивалните дни областният управител Николай Шушков се срещна и с дистрикт гуверньора на Ротари България – Виолина Костова, както и с ротарианци от САЩ и Унгария. Поводът за срещата бе приключването на трети Глобален Грант проект, по който Ротари клуб Банско-Разлог дарява оборудване на МБАЛ-Разлог. По време на официалната церемония по предаване на оборудването, РК Банско-Разлог посрещна основния партньор и доставчик на оборудването Assist International.

Добавени коментари

От продриснат НЕ ни е страх! публикува:
10 Август 2022 | 15:01
Отговорът е:Плаща ни този,който плаща на Мацурев от година да обикаля областта и да ръси глупости! Тези обиколки безплатни ли са? Какъв страх може да имаме от този мухльо,който и 5 стотинки не струва!
До Браво бе , банскалии публикува:
10 Август 2022 | 01:44
Колко пари са ви платили за да пишете коментари срещу Мацурев или нещо друго е имало в м. Кошерината? Страххх, страх вие от него ……
Браво бе, банскалии! публикува:
09 Август 2022 | 13:06
И в този важен момент - нито дума за вашият фаворит,дарител,доброжелател,любимец,бивш и сегашен кандидат-депутат г-н Александър Мацурев!Срам за вас.Сега беше моментът да го качите за сетен път на сцената,да го снимате до областния,да го покажете на любящата го публика...Пропуск! Голям пропуск! Сега да му се извините!Ако не ви е срам от него.

Добавете Вашия коментар

TOP