Областният председател на БСП Валери Сарандев преизбран за още 1 мандат

11 Февруари 2021 | 13:20
1 коментара
Политика

С 29 гласа “за” досегашният областен лидер на БСП Валери Сарандев взима още един мандат. Претендент за поста в днешната надпревара бе и лидерът на червените в Банско К. Дурчов.

Както информирахме по - рано днес, след тайно утвърден списък на делегати на Областния съвет на БСП и след тайно утвърдена комисия с неясно как избран председател на същат комисия,днес се проведе избор за нов председател.

Скандалното в случая е, че след представени няколкократно документи за председател на група съветници от Петрич от 5.11. 2020. Д. КАПИТАНОВ не е в списъка за гласуване, но за сметка на това с манипулации от Гоце Делчев ските социалисти, в това число и зам. Председател на партията на национално Ниво са до писани зам. Председател на ОБс в Хаджидимово и Сатовча с документ от 5.2 2021 и след структурирането на списъка от 3.2 на лицата.

За да увеличи своята фалшива подкрепа Сарандев дори сдаде поста си за пореден път като Председател на Общински Съвет на БСП в Гоце Делчев

Добавени коментари

Ха Ха публикува:
11 Февруари 2021 | 14:19
"градЪ" е.а майката на БСП в региона, заедно с винаря от Благоевград! кУрнелия прави същото с БСП на национално ниво! Честито на герб!

Добавете Вашия коментар

TOP