Областният координатор на БСП - Благоевград Огнян Андонов уволнен от длъжност заради употреба на алкохол в централата

05 Август 2015 | 12:52
2 коментара
Общество
Областният координатор на БСП - Благоевград Огнян Андонов уволнен от длъжност заради употреба на алкохол в централата

Областният координатор на БСП Благоевград и бивш директор на ЦКБ и „Токуда банк” Огнян Андонов е уволнен от столетницата заради употреба на алкохол на работното си място, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Припомняме, че Огнян Андонов зае длъжността на координатор, след като бе съкратен щата на счетоводител. Запознати твърдят, че уволнението е закономерно с оглед на поведението му на работното място. Сред социалисти се коментира, че той имал проблеми с алкохола.

Според източник на Pirinsko.com в БСП-Благоевград е имало проверка с дрегер при която пробите на Андонов отчели високи нива на алкохол в издишания въздух. Само ден преди традиционния събор на Бузлуджа, той бе освободен след разговор с партийния си лидер Михаил Миков. Проблемът си Андонов обяснил, че той взима билки "златни корени", а не алкохол!

Андонов минава за приближен до бившият депутат Емил Костадинов чийто позиции са разклатени след кризите в партията майка. В правителството на Орешарски, Андонов бе предложението на БСП и в частност на Емил Костадинов за регионален директор на спортния тотализатор в Благоевград. Името му било одобрено на заседание на контактната група, включваща около 20 представители от ДПС и БСП от цялата област.

В Благоевград Андонов е известен още като "душата на компанията". Освен като счетоводител той редовно осигуряваше емоции по сбирките на социалистите, свирейки на акордеон и пеейки тежки македонски песни, като създаваше добро настроение у съпартийците си .

Добавени коментари

ГЕРБ публикува:
14 Август 2015 | 22:01
Срещу 960лв за координатор и 250 счетоводител и аз ислкаму БСП-то.
!!! публикува:
05 Август 2015 | 17:17
Имаше един свестен в тази местна централа на БСП,те взеха че го махнаха.

Добавете Вашия коментар

TOP