Областен съвет на БСП Благоевград с протестна декларация заради уволнението на Георги Юруков

25 Октомври 2017 | 17:22
4 коментара
Политика

На свое заседание, Областен съвет на БСП Благоевград, единодушно прие декларация, в която категорично и остро социалистите възразяват срещу откровеното политическо и с нищо необосновано и неоправдано уволнение на Георги Юруков.

В своята декларация социалистите от Пиринско осъждат поредното уволнение на безспорно доказан специалист, което е и доказателство, че при управленията на ГЕРБ все повече професионализмът остава без значение, а от значение е единствено принадлежността към управляващата партия. Георги Юруков бе уволнен от длъжността главен секретар на Национален осигурителен институт на 05.10.2017 година.

„Заявяваме своя протест, но и своята решимост да бъдем гласът на тези, които са оставени без глас и силата на тези, които са без сили. Противопоставяме се и занапред на подобни безпринципни действия на управляващите, а на гражданите да предложим справедлива, убедителна и силна алтернатива! ”- категоричен бе Областният съвет на БСП Благоевград

Добавени коментари

Бай Гуй публикува:
29 Октомври 2017 | 07:11
Хиха,апела в моя коментар се базира на това за което пишеш,въпреки че си го написал след мен. Да, Буда може да печели докато си пожелае! С откраднатите пари от КТБ, т.н. Национална програма за не.ефективност- най-великата кражба в новата история,асфалт,суджуци, роднини и т.н. може да си купи множество тебеподобни ,готови на всичко само да се докопат до някоя троха. И това всичко откраднато от такива като мен- работодатели на светло,плащащи данъци! За рекета от държавни чиновници не ми се говори!Шизофренният еднокнижник се явява авангард в борбата с корупцията,когато се показва по телевизора,но когато еврокомисари констатират,че нищо не е свършено,тишината е покъртителна. На целокупният електорат му писна от безхаберието на Държавата от всичко,което се случва затова хората бягат,на далече! И не се обръщат назад! Можеш да лъжеш малко хора дълго време,много хора кратко време,но не можеш да лъжеш много хора дълго време! Това,което се случва е диктатура,но на твоя неграмотен кумир такива са му били учителите.За това написах първия си коментар и нямам общо с БСП! А,за такива като тебе ми е жал!
Хиха публикува:
27 Октомври 2017 | 16:37
А, ти бе Бай Гуй още ли не си разбрал, че Бойко Борисов ще бъде на власт до като си иска и ще управлява с когото си иска. БСП са умрели кучета бе братче. Разпадат се, няма ги вече на картата ПИЧ. Недей да хапеш, като змията преди умрешка.
Бай Хуй публикува:
27 Октомври 2017 | 16:35
Много бързо забравихте червени маймуни, когато вие уволнявахте Гербаджийте! Сега ревете, като вдовици за х.й, ами ревете, ревете, тъкмо ще ви се отворят белите дробчета. Гадни, мръсни, долни подлоги. Гадняри. Вие можете всичко да правите, другите не. Ами ще го уволнят,като си е заслужил. Не е уволнен незаслужено.
Бай Гуй публикува:
25 Октомври 2017 | 17:30
Така действа Злото !Пътят е един:Сваляне на режима на Тиквата от Банкя.Говоря за война!Истинска война! Тези хора няма да слязат от сцената доброволно. Политическите лидери от лява на дясно трябва да искарат на улицата свои синпатизанти !Да ги мотивират за битка!Битка за бъдещето!Това е алтернативата!!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP