Областен информационен център-Благоевград с открита приемна в Белица

14 Юни 2023 | 10:49
1 коментара
Общество
Благоевград
Областен информационен център-Благоевград с открита приемна в Белица

В периода 13 – 23 юни 2023 г. Областен информационен център – Благоевград провежда информационна кампания във всички общини от област Благоевград.

В Белица екип от Областния информационен център ще проведе информационната кампания на 15.06.2023 г. /четвъртък/от 10.30 часа пред сградата на читалището.
По време на кампанията експертите от центъра ще представят пред гражданите на Община Белица Програмите за финансиране от Европейските фондовете при споделено управление 2021-2027, както и техните Индикативни работни програми за 2023 година.

Ще бъдат представени и възможности за въвеждане на мерки за енергийна ефективност, както и изграждане на фотоволтаични системи и слънчеви системи за битова гореща вода.

Добавени коментари

Асие Шахин публикува:
31 Юли 2023 | 20:20
Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ

Добавете Вашия коментар

TOP