Областен информационен център - Благоевград награждава победителите от онлайн конкурс

30 Май 2019 | 10:52
0 коментара
Култура

На официална церемония утре 31 май 2019 г./петък/ екипът на Областен информационен център – Благоевград ще награди победителите и участниците в националния онлайн конкурс „Имам бизнес идея".

Стартът на конкурса бе даден на 15-ти април, а гласуването продължи от 13-ти до 23 май.

9 клипа се бориха за първото място в Пиринско, като най-много гласове под формата на „харесвания“ на Фейсбук страницата на ОИЦ събра клипът „Екоферма“ на ученици от Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в град Гоце Делчев.

Негови автори са Айтен Сариева, Севгин Даргут, Христина Кантарджиева и Красимира Полимерова, и със своята бизнес идея те успяха да привлекат точно 1 000 гласа в своя подкрепа, именно на тях ще бъде връчена и голямата награда – дрон а освен това, на 1 юни ще имат възможността да участват в специално организирано събитие в "София Тех Парк", по време на което ще могат да представят своите идеи, да се срещнат със свои връстници от цялата страна и с успешни предприемачи, с които да обсъдят бизнес идеите си и възможностите за тяхното реализиране.

Награждаването на победителите и участниците ще се състои на специална церемония в офиса на ОИЦ-Благоевград на 31 май 2019 г. /петък/, от 10.00 ч.

Добавете Вашия коментар

TOP