Обичаният Бойко Кръстанов с моноспектакъла ,,ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА“ на сцената на Летен театър-Благоевград

29 Август 2020 | 13:38
0 коментара
Култура

Народен театър ,,Иван Вазов“, с моноспектакъла на Бойко Кръстанов-,,ВСИЧКИ СТРАХОТНИ НЕЩА“ , от Дънкан Макмилан и Джони Донахоу, плениха благоевградската публика.

Mонодрамата „Всички страхотни неща“ e вече много популярна на световните сцени и в телевизионната си адаптация по HBO през 2016 г., свидетелства за това.
Главният герой, разказвачът, в който на сцената на Народния театър,се превъплъщава прекрасния и обичан Бойко Кръстанов, търси себе си през различни опорни точки – обичаните и подкрепящи хора, травматичните преживявания от детството и младостта и конкретните или ритуални знаци, места и събития от протяжността на всекидневния живот.

Естествено, като във всяка добра драматургия, появата на любовта озарява и продължава списъка на „страхотните неща“, които ни държат изправени, очертават пътя ни с криволиците и отклоненията, с провалите и победите.

Специално участие в драматургичния текст е отредено на музиката, на песните като феномен, който вълнуващо събира хората, носи им утеха и лекува болката им.

Добавете Вашия коментар

TOP