"Обединени за Кресна" в името на промяната и просперитета

03 Септември 2015 | 17:58
33 коментара
Политика
Обединени за Кресна в името на промяната и просперитета

Добър и слънчев се оказа днешния ден за Кресна. Обединени от желанието за промяна в управлението на общината, ръководителите на общинските структури на ПП Българска Социалистическа партия, ПП АБВ, ПП Атака, ПП БДЦ и партия Земеделски съюз "Александър Стамболийски" подписаха коалиционно споразумение за предстоящите местни избори. Петте партии изразяват своята категорична готовност да работят в името и за доброто на гражданите на община Кресна и застават зад програмата за управление на бъдещия кмет на общината г-н Николай Георгиев.

 

"Предстои ни много работа, но няма да жалим време и сили, както ние, така и нашите симпатизанти, за да постигнем нашата цел и да променим гнилия модел на управление в Кресна", заяви председателя на общинския съвет на ПП АБВ г-н Георги Костов, минути след като положи своя подпис под споразумението.

 

"Не може седем години след като България стана пълноправен член на Европейския съюз община Кресна да изглежда сякаш времето тук е спряло. 8 години чакаме подмяна на общинския водопровод и продължаваме да пием вода от етернитови тръби, които са канцерогенни (б.р. могат да доведат до ракови заболявания). 8 години слушаме лъжите на настоящия кмет за реновиране на общинската пътна мрежа, а междувременно до повечето села в общината вече не може да се достигне с нормален автомобил, а градските улици в Кресна приличат на лунен пейзаж. Срам ме е от този човек! Нашите съграждани пътуват навсякъде в страната и в чужбина и сами могат да си направят изводите, колко се промени България и българските общини за този период. Вижте Симитли, вижте Разлог, вижте Банско... А нашите природни дадености са сравними, дори по-добри от тези на изброените общини. Ето затова ние, в политическа партия АБВ и нашите коалиционни партньори ще кажем на 25.10.2015 г. СТИГА на мизерията и шуробаджанащината и ще предложим на нашите съграждани мащабна програма за инвестиции и управление, за да може и Кресна най-сетне да тръгне по своя европейски път на развитие, а нашите съграждани да почувстват истински какво е да си "гражданин на Европейския съюз", продължава г-н Костов.

 

Питам го и защо АБВ и другите коалиционни партньори застават зад кандидатурата на г-н Николай Георгиев за кмет на общината.

 

"А Вие познавате ли този човек?", ми отговаря той. "Николай е успял човек. Той не иска да влезе в управлението на общината, за да става по-богат или за да се докаже някому. Той е достатъчно богат, но и досега работи наравно със служителите си и не се срамува от работа. Той е отзивчив и добър и помага на всеки в нужда в Кресна. Николай е пример за хората си и ще бъде достоен кмет. След регистрацията на коалицията ще публикува и неговата програма за управление, която впрочем отдавна е готова и тогава сам ще се убедите какво имам предвид под "мащабна програма за инвестиции и управление". Кресна ще просперира.

Добавени коментари

Тони Драчев до TONI DRACHEV публикува:
13 Септември 2015 | 12:05
Този който е писал на латиница от мое име, и е адресирал коментара към Георги от АБВ не е коректен, уважавам избора на Георги, смятам го за свестно и работливо момче в личен план. Останалото е политика, все едно мач, Левски и Цска.
БАЙХУЙ публикува:
08 Септември 2015 | 14:27
ПЪРВОТО НЕЩО КОЕТО СВЪРШИ нИКОЛАЙ гЕОРГИЕВ КОГАТО ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ,БЕ ДА НАЗНАЧИ БАБА СИ ЧИСТАЧКА В УЧИЛИЩЕТО,ВТОРОТО НЕЩО БЕ ДА СЕ ОПИТА ДА УВОЛНИ ФИДАНА ЧИСТАЧКАТА В ГОРСКОТО, ТРЕТОТО НЕЩО КОЕТО СВЪРШИ БЕ ДА СЕ ОПИТА ДА НАЗНАЧИ ПАК ЧИСТАЧКА В УЧИЛИЩЕТО. ЕГАТИ ЧИСТАЧА
7 публикува:
08 Септември 2015 | 11:17
Iliqn4o pak 6te e Kmet....Edinstveniq Kmet na Kresna !!!!!!
radka публикува:
06 Септември 2015 | 23:17
Ники, ти си новият кмет котенце мое... тръпката в мен още не угасва макър че ти ме замени с Катя Бенгюзева ''травестита'' тя ти направи магия ... ходи по оджи но нали знаеш че първата си остава първа за цял живот пиленце мое ти заслужаваш да си на върха и ще си скоро какъв е тоя Илиян тази шматка той е парашутист от герб
ot abv do dracev публикува:
04 Септември 2015 | 18:16
гошо дали ще докара 10 гласа за ники незнам ама братцед му Б.... със сигурност най малко 110
ot abv do dracev публикува:
04 Септември 2015 | 18:15
гошо дали ще докара 10 гласа за ники незнам ама братцед му Б.... със сигурност най малко 110
9999 публикува:
04 Септември 2015 | 09:33
ЛЕЛЕЕЕ ТОЯ ДРАЧЕВ Е ПЪЛЕН МОШЕННИК, ВСЕ ГЛЕДА ДА ТЕ ТОВАРИ В СМЕТКИТЕ В РЕСТОРАНТА, ПЪК ЗА ДЕЛАТА МУ ДА НЕ ГОВОРИМ, НАЛИ Е МНОГО ОПРАВЕН ЗАЩО ПРАЩА ХОРАТА ПРИ ДРУГИ АДВОКАТИ В САНДАНСКИ?????
REDvayler публикува:
04 Септември 2015 | 09:17
Защо е тази истерия, защо е това напрежение сред всички трима герберасти във форума? Кресна заслужава добър кмет и това е Николай. Хубав ден на останалите!
ПЕЛИКАН публикува:
04 Септември 2015 | 00:32
Тоя ПЕЛИКАН ЧАУШО КАКОВ Е, че дума. Той на две магарета сеното не може да раздели кмет ке ми става:)))))))
Хахаха публикува:
03 Септември 2015 | 22:25
Европейски съюз и Чаушев си спорят;) тия са безпринципни
Стари Баби публикува:
03 Септември 2015 | 22:21
Вижте Симитли, вижте Разлог, вижте Банско- ТОВА СА ОБЩИНИ НА ГЕРБ. ЧАУШО ЩОМ ГИ ДАВА ЗА ПРИМЕР ДА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ;)хахаха
до абв публикува:
03 Септември 2015 | 21:46
Ето какви нелепици може да напише човек, когато няма и най-малка представа за настроенията на хората в общината. Илиян практически не съществува вече за тях. Капиш ? Не те знам кой си, ма друг път недей се излага така.
aбв публикува:
03 Септември 2015 | 21:39
Новия стaр кмет е илиян кръстев, продължaвaйте дa се кaрaте и костов и георгиев сa пълни тъпaнaри
До TONI DRACHEV публикува:
03 Септември 2015 | 21:37
Наистина ли си вярваш, като твърдиш, че цяла България пиела от етернитови тръби? Подобни глупости можеш да пробутваш на твоите познати, но е срамота да ги пишеш на всеослушание. Я да те попитам, защо Кресна е без пречиствателна станция или и за това ще ми кажеш, че в цяла България няма такива. А това за "асфалта" дето го имало до селата в общината си е направо хумореска, достойна за редакция "Хумор, сатира и забава" на националното радио.
Петър О. Петров публикува:
03 Септември 2015 | 21:15
Предлагам всички кандидати за кметове да вземат да сложат Антон Драчев на избираема позиция в листите си . Просто не виждам как ще просперира тази община без неговия огромен опит и професионализъм.:)
Доктор Хаус публикува:
03 Септември 2015 | 21:07
Тони, нали ти казах-Хапчетата 3х1 на ден! Ама пийте си ги тези хапчета бе хора! Поне малко да ви прикриват психичните отклонения! А, и по-леко с магистралите...
TONI DRACHEV публикува:
03 Септември 2015 | 20:50
ЛЕЛЕ ,ТОЗИ ГЬРЕТО ОТ АБВ МУ ПОРАСНА МНОГО РАБОТАТА,ПИЕЛИ СМЕВОДА ОТ ЕТЕРНИТ,ТА НАЛИ В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ПИЯТ ВОДА ОТ ТАКИВА ТРЪБИ,ТОЯ В ЧАС ЛИ Е,ДО ВЧЕРА БЕШЕ ЕДИН ПРОСТ ГОТВАЧ НА ВОДЕНИЧКАТА ,А И ОЩЕ Е,А СЕГА НА ПОЛИТИК СЕ ПРАВИ,НЕГО ЛИ Е СРАМ ДА ГОВОРИ ЗА ОБЩИНАТА И УПРАВЛЕНИЕТО,БИЛО СПРЯЛО ВРЕМЕТО В КРЕСНА, ЧЕ ТОЙ ОТ ВКЪЩИ ДО ВОДЕНИЧКАТА НЕ Е МЪРДАЛ ПОВЕЧЕ, МАЙ И ДО СЕЛАТА НЕ Е БИЛ ДА ВИДИ ЧЕ ИМА АСФАЛТА ДО ТЯХ,БИЛО СЛЕВНИЦА ,БРЕЗНИЦА ,СТАРА КРЕСАН,ОЩАВА..АМА НЯМА КОЙ ДА ПРОВЕРИ...ТЕЖКО НА ОБЩИНАТА НИ АКО ТАКИВА ХОРА СТАНАТ И СЪВЕТНИЦИ,..УСПЕХ НИКИ С ТАКИВА КАТО ТОЗИ ,ШЕ ИМА 10 ГЛАСА ОТ НЕГО...,ГОЛЯМА КОАЛИЦИЯ СТЕ
nekoi si публикува:
03 Септември 2015 | 20:24
abe vmesto da se karate vzemete napravete neshto za taq obshtinaa ,che sled godina dve nqma da ima na koi da ste ni kmet ni savetnici..jalko jalko
1972 публикува:
03 Септември 2015 | 20:23
Вместо да се обедините срещу Илиян ,който 8 години се подиграва с хората ,а сега асфалтира някоя улица и то без да подмени водопровода ,което е вреда за хората и хвърля грешни пари и след това някой трябва да кърти след него и влага грешни пари вие се занимавате с глупости .Осъзнайте се хора и се обединете срещу Илиян !!! Трябва да подкрепим Николай !!!
1948 публикува:
03 Септември 2015 | 20:18
Стига сте плюли ,от злоба ще се изядете защото не можете да се хванете на малкия пръст на Николай А този Тони който се прави на много грамотен и обижда хората ,да си каже кой му взимаше изпитите и ако е много умен щеше да сее доказал ,но от него нищо не става и затова плюва Николай защото му завижда.Успех Николай !!!Те от злоба ще се изядат !!!
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 20:03
А КАКВО Е СТАВАЛО ПО-РАНО , ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ПО-НАТАТЪК СКЪПИ ЖЕРТВИ!
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 20:01
/ЦИТАТ/"Нали знаеш пилците се броят на есен." НЯМАХ , АМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ ЧЕ, ХОРАТА В КРЕСНА ГИ ИМАТЕ ЗА ПИЛЦИ.
До окатина на К.В или лизача публикува:
03 Септември 2015 | 19:54
Част от кампанията е задължително да се казва истината, за това кой , кой е бил през тези години. Това с дипломата го търкате 10 години!
адвокат на Кумчо Вълчо публикува:
03 Септември 2015 | 19:37
Тони, не се грижи за ограмотяването на Ники /ВСЕКИ ЗНАЕ КОЙ ТИ ВЗЕ ДИПЛОМАТА/ и смисъла на кампанията му. Нали знаеш пилците се броят на есен. И един съвет-ЗАНИМАВАЙ СЕ С ТВОЙТА СИ КАМПАНИЯ, защото докато храчиш по другите показваш колко си жалък.
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 19:25
Относно разяснението,покани Николай да го ограмотиш, за да е поне малко по-смислена кампанията.
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 19:22
В щатното разписание какво пише,е чисто технически аспект, като функция в този отдел европроекти, ти го ръководиш! Интересно, когато коментирахме че, попчето говори същите популистки глупости като твоя кандидат, бяхме на едно мнение!
Петър Петров публикува:
03 Септември 2015 | 19:04
Уважаеми/а г-н/г-жо "Чичо Тони"!!! Заповядай при мен да ти разясня въпросите дето те вълнуват, понеже ще трябва много дълго да ти обяснявам, за да разбереш. И не на последно място (понеже си много "ВЕЩ" в нещата) за твое сведение такава длъжност "РЪКОВОДИТЕЛ" в щатното разписание на ОбА Кресня няма. Приятна вечер и дерзай!
До Ники Чаушо публикува:
03 Септември 2015 | 18:58
Ники , много хора няма да те подкрепят заради Емилия Митота и мажо и "полицая,, не ги е срам, това са наистина долни хора не им позволявай да ти се бъркат !
Бат Тони публикува:
03 Септември 2015 | 18:48
Пепи, кажи им кое е възможно в управлението на една община и кое не, поне ти си по-мъдър там!
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 18:24
Пепи, всичко това където пише в статията БСП въобще носи ли вина!
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 18:18
ПЕТЪР ПЕТРОВ, ПЕТЪР ГАЛЧЕВ,ЕМИЛИЯ МИТОВА И ДР. НЕ СА ЛИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ОБЩИНАТА , КОЯТО ЗА ОСЕМ ГОДИНИ Е ЗАТЪНАЛА.
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 18:13
Нали г-да,след като Пепи/Миланчев/ не си е свършил работата като ръководител, защо е втори в листата.
Чичо Тони публикува:
03 Септември 2015 | 18:09
БРАВО,ВЕЛИКО ОТКРИТИЕ" НЯМАМЕ ВОДОПРОВОД, НЯМАМЕ УЛИЦИ. ЗАТОВА НЕМЕДЛЕННО МАХНЕТЕ ПЕТЪР ПЕТРОВ, ОТ ЛИСТТАТА НА БСП И ОТ БСП ЗАЩОТО ТОЙ БЕШЕ РЪКОВОДИТЕЛ НА ОТДЕЛ ЕВРОПРОЕКТИ.

Добавете Вашия коментар

TOP