Обадете му се да почерпи! Председателят на ОбС Сандански Георги Георгиев празнува имен ден, жители на Плоски и околните села го отрупаха с подаръци

06 Май 2019 | 13:45
1 коментара
Общество

Жители на санданското село Плоски сюрпризираха приятно председателя на Общински съвет в курортната община – Георги Георгиев по повод на днешния Гергьовден.

Освен с пълна кошница с дарове – собственоръчна изработка, местните от селото го орисаха и с безброй пожелания за здраве, просперитет и много успехи.

„Да е жив и здрав и да носи името си с гордост и чест”, благославят го хората и допълват:

 „Той е човек, който милее за всички нас и ни помага, човек, който за нищо не ни е оставил. Тук, в Плоски всеки знае, че какъвто и проблем да има, не е неразрешим, щом насреща ни е Гошо Георгиев”, с гордост разказаха пред медията ни хората.

Изненадите за Георги Георгиев обаче не свършиха само с това, видя още екип на Pirinsko.com

Освен от жителите на село Плоски, той получи подаръци и от хората на околните на Сандански села, които пък бяха категорични, че добрия човек се познава от далеч.

„Много са нещата, които прави за всички тук, с блага дума и сладка приказка всеки дарява. Затова и всички го ценим и обичаме. Стореното от него личи, защото е направено от сърце и душа”, категорични са хората.

Добавени коментари

Lambi публикува:
06 Май 2019 | 22:33
Доообре :)

Добавете Вашия коментар

TOP