Обадете му се да почерпи: Авджия номер 1 на Югозапада празнува рожден ден днес!

15 Юни 2023 | 19:36
0 коментара
Хайлайф
Благоевград
Обадете му се да почерпи: Авджия номер 1 на Югозапада празнува рожден ден днес!
Весел и незабравим 47 - ми рожден ден празнува днес авджия номер 1 на Югозапада Драгослав Христов.

Още от най - ранни зори телефонът му прегря от звънене, да го поздравят се обадиха десетки негови приятели, познати и роднини, които го орисаха със здраве, щастие, късмет и още по - големи наслуки в ловната му страст..

Специално за Pirinsko.com Драгослав Христов коментира, че рожденият му ден е един от най - важните и обичани за него дни в годината.

"Винаги съм обичал рождения си ден. Толкова много приятели се сещат за мен и не ме забравят никога! Получавам подаръци, което е мило и приятно, но почти никога това не е основното за празника ми. Радост ми носят сбирките с тях, хубавата храна, смехът и най-вече онова топло чувство, което те обзема знаейки, че си обичан и почитан", категоричен бе той.

Роден под знака на зодия "Близнаци" Драгослав Христов сподели още, че свободата, срещите с приятели и близки хора, ловуването и разходките под открито небе са сред приоритетите му в живота.

"Обичам позитивните хора, искрените отношения, купоните и смеха. Това ме прави щастлив. Днес си пожелавам само здраве, всичко останало го имам", заключи с усмивка  той.

Pirinsko.com се присъединява към пожеланията за здраве, щастие и успехи към Драго, като от сърце му желае точният мерник да не му изневерява занапред, както в ловуването така и в живота.
Обадете му се да почерпи: Авджия номер 1 на Югозапада празнува рожден ден днес!
TOP