Няма прошка! Уволняват четиримата полицаи, участвали в купона на Попина лъка

19 Февруари 2021 | 18:51
9 коментара
Криминално

Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна проверка след купона в местността Попина лъка.

При нея са събрани данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина от четирима държавни служители на Областна дирекция на МВР-Благоевград, за което е предвидено налагането на най-тежкото дисциплинарно наказание – уволнение. Съобразно разпоредбите на Закона за МВР и подзаконовата нормативна база, със заповеди на ръководителя по чл.37 е разпоредено провеждането на дисциплинарни производства по чл.207 от ЗМВР срещу четиримата служители.

В хода на дисциплинарните производства ще бъдат събрани всички необходими доказателства за установяването и ще бъдат извършени всички процедурни действия по доказване на дисциплинарното нарушение, за което е предвидено налагането на дисциплинарно наказание уволнение, съобщават от МВР.

От РЗИ-Благоевград, са изготвени покани към участвалите в събитието за съставяне на актове по Закона за здравето във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки.

Припомняме, че глоби от РЗИ бяха наложени на всички участници в събирането и на собственика на заведението, на чиито терен поканените са празнували раждането на дете на млад лесничей от ЮЗДП.

Добавени коментари

александър македонски публикува:
23 Февруари 2021 | 07:45
тези лайнари не че са кой знае колко виновни, просто се радват на нов живит, няма лошо, това вируса си е чиста глупост, но нека ги уволнят защото са боклуци, забравил си включени халогенки- фиш, няма компромис, голям праз, ами на ви и на вас, изпитайте простащината на гърба си, това е поучително.
Банско публикува:
21 Февруари 2021 | 10:24
Цццц а учителя от Разлог. Да си продава марихуана Без наказания. Уволниха 4 полицай за глупости
Кофражисто публикува:
20 Февруари 2021 | 09:56
Ако са ки доат при нас малко у часнио сектор да повлачат....
Гражданин публикува:
20 Февруари 2021 | 06:40
Дойчинов защо криещ партито в механа Бабуч град Добринище с участието на зам началника на РУП Банско Петър Пазвантов или за пореден път за кокошка няма прошка
Bairan публикува:
19 Февруари 2021 | 22:15
ТЪЛКУВАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 3 гр.София, 07. 06. 2007 г. да четат, та да се ограмотяват....., кои нарушения са тежки и кои предвиждат уволнение. Ама Фнимателно да четат!!!
Hahahaahahaha публикува:
19 Февруари 2021 | 22:09
Събрани били данни за извършени тежки нарушения, тцтцтцтццццц, дали. " Тежки нарушения". Така си викат и съдиите във ВАС!!
SS публикува:
19 Февруари 2021 | 21:26
КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ Т Ъ П ЗА ДА СЕ СНИМАШ И ДА КАЧВАШ В МРЕЖАТА. А ЗА УВОЛНЕНИЕТО, ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ.
Бай Ганьо публикува:
19 Февруари 2021 | 21:20
Само в България може да идеш на тайно парти и да се фукаш у фейсбук
1 публикува:
19 Февруари 2021 | 19:20
Смях в залата. Ще ги уволните със смехотворни мотиви и след това съда ще ги възстанови, но кой ще плаща обезщетения и адвокатски разноски? Данъкоплатеца разбира се.

Добавете Вашия коментар

TOP