НЯМА ПРОШКА! Феновете на Пирин с ултиматум към кмета Илко Стоянов, излизат на протест пред общината

03 Април 2023 | 23:27
11 коментара
Спорт
Благоевград
НЯМА ПРОШКА! Феновете на Пирин с ултиматум към кмета Илко Стоянов, излизат на протест пред общината
Обръщание към Община Благоевград, кметът Илко Стоянов и управителя на ОФК Пирин - Атанас Дафинов

Ние привържениците на Пирин сме силно обезпокоени и крайно изнервени от случващото се около нашият любим клуб и ситуацията с лиценза за професионален футбол, както и бъдещето на Пирин.

Настояваме за директни и конкретни отговори на следните въпроси:

1. След като пропадна сделката с потенциалните инвеститори, какъв е план Б на Общината за спасението на Пирин, какъвто кметът обяви, че има на сесията от миналата седмица, а няколко седмици преди това заяви, че Общината няма финансова възможност да издържа клуба ?

2. Как Общината ще гарантира финансите на клуба до края на сезона, а и в бъдеще, особено след изборите ?

3. Защо екипът, който доведе нов кандидат инвеститор (инвеститор с екип от сериозни хора, които имаха интерес от месеци) и работи в трудни условия за запазването на клуба бе освободен от длъжност с лека ръка ?

Не на последно място крайно несъгласни сме Пирин да се управлява от хора нямащи нищо общо с клуба исторически, недоказани в професионално отношение и назначаването на нови такива. Хора, в които никога не е туптяло “зелено” сърце !

Ако в срок до 06.04.2023 не получим точни и конкретни отговори и не видим реални действия по посочените проблеми сме готови за крайни и радикални действия - включително протести пред сградата на Общината. Цялата зелена общественост е обединена по тези въпроси, така както се обединихме и направихме празника за 100 години Пирин !

Добавени коментари

Симо Камето публикува:
05 Април 2023 | 20:08
А бе, тоя Илко Соянов не е никаков кмет не случайно му викат Тръчи-Лажи. Бил е зам кмет на Петрич и петричани не са доволни од него. Гражданите Джумайлии не требе да го избират пак. Не требе.
Васе публикува:
05 Април 2023 | 07:29
Парите за рождения ден отидоха за новат шкода на Дафинов.
този път няма задна публикува:
04 Април 2023 | 23:58
този път няма задна илко си мисли че като звъни на ангел гюров и са ке почнем срещите с феновете един по един не ние феновете излизаме на среща в зала 22 септември пред хората и пред медиите това което направи илко кмета с пирин е подигравка и требе да разбере целия град
Писна ни публикува:
04 Април 2023 | 20:29
Да направим голям протест на всички недоволни от това безхаберие Илко , Дюлгеров и компания смешници и да ги изхвърлим от там
Бг публикува:
04 Април 2023 | 20:25
С вас ще се организираме и на фирми на които не е платил за свършената работа и ще стане голям протест
ЕМИЛ НАКОВ публикува:
04 Април 2023 | 10:18
През тоя клуб за 2 год минаха повече милиони от колкото в столичните грандове и по лошото е че нямаше кой да ги следи. Провъзгласиха се много хора за вождове и си мислеха , че вечно ще е така . -Директори на по 8к заплати -Футболисти който си мислят че работят за Дан Тан -Легенди който си мислят че са Дан Тан -Красиви фенове който за да хванат бонус на бутаха табла и раздути договори на 100 пъти по високи цени Сега всичко свърши и кулата от карти пада , а за феновете да си върнат лентата назад и да си припомнят кой хора са били през последните 10 и повече год в клуба ОСТАВЕТЕ НЯКОЙ С МОЗЪК ДА РАБОТИ , ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ВИ СПРЕ ДА ПРОПАДАТЕ ЕМИЛ НАКОВ
Бай Ган публикува:
04 Април 2023 | 08:53
За крадене винаги ще има!
кмета едо тук публикува:
04 Април 2023 | 08:46
кмета е до тук тоя се провали и нема шанс да повтори мандат
mustako публикува:
04 Април 2023 | 08:43
snoshti na srestata beha zanev manolev i mihtarski evala na horata kazahasicelata istina manolev kaza kak ilko vratna parite za rojdeniq den na pirin kazaha si dumata kazaa che dafinkata trebe da si trygne i samo pirin
фен публикува:
04 Април 2023 | 08:19
Ние феновете снощи се събрахме на кончето и решихме. Чакаме отговор от кмето Илко Стоянов до три дни след това започваме протестите пред общината. Искаме си Пирин , искаме си истинските пиринци благоевградчани да управляват отбора а не слугите на кмето от петричките села заедно със жените им , заплатаджии !
Наско публикува:
04 Април 2023 | 08:13
Илко е смешник ,заминава си крадеца !

Добавете Вашия коментар

TOP