НЯМА ПРОШКА: Домашен арест за лидерът на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев и Тодор Пандев заради нападение над полицай

02 Януари 2024 | 18:30
14 коментара
Общество
Благоевград
НЯМА ПРОШКА: Домашен арест за лидерът на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев и Тодор Пандев заради нападение над полицай
Лидерът на ГЕРБ-Белица Иван Стойчев и синът на Иван Пандев Бутлето - Тодор Пандев са с мярка "домашен арест" след мега скандал в заведение и нападение над полицай в Белица.

Три лица бяха задържани, заради нападение над полицай К. Дункин по време на изпълнение на служебните му задължения в заведение "Иван и Петър" в Белица. В ареста за 24 часа бяха баща и син Иван и Тодор Пандеви от село Горно Драглище и активистът на ПП ГЕРБ Иван Стойчев.

Припомняме, че коло 23:20 часа на 29.12.2023 г. в РУ-Разлог е получен сигнал за възникнал скандал между група лица в питейно заведение в гр. Белица. От незабавно пристигналите полицейски служители, на място са установени 52-годишният Иван Стойчев от гр. Белица и 42-годишният Тодор Пандев от с. Горно Драглище, които били във видимо нетрезво състояние, като Тодор Пандев се държал агресивно и отправял закани и обиди към клиентите и персонала на заведението. 

След устно предупреждение от страна на полицейските служители, 42-годишният е нападнал с бутилка единия полицай и отправил словесни заплахи за живота и здравето му. При опит двамата мъже да бъдат задържани те оказали съпротива, като при извеждане от заведението на Тодор Пандев, неговият баща Иван Пандев Бутлето, който е един от известните бизнесмени в района, занимаващ се с дървопреработване и дърводобив, както и Иван Стойчев, с цел да попречат да изпълни служебните си задължения по опазване на обществения ред, дърпали и блъскали един от полицейските служители, който възпроизвел респектиращ изстрел със стоп патрон в безопасна посока.

Лицата бяха задържани със заповед за задържане до 24 часа в ареста на полицията в Банско.  По случая бе образувано досъдебно производство!

Прокурор Каназирев безкомпромисен след преглед на видеозаписи, разпитите на служители и свидетели от заведение "Иван и Петър" в Белица. Тодор Пандев от село Горно Драглище и активистът на ПП ГЕРБ Иван Стойчев са с обвинения и мярка "домашен арест" за нападение над полицейски служител от РУ Разлог.

Добавени коментари

Гдр публикува:
03 Януари 2024 | 14:32
Г-н Герчев не си слагайте главата в торбата заради тях не си заслужава Вие много добре знаете че само губите от Илона,Бутле и Том пан.
Радост публикува:
03 Януари 2024 | 14:12
Много хора се надяват наистина да няма прошка.Тези изроди си позволяват много,години наред хората страдат от тях,провокират ,блъскат възрастни хора с колите,чупат крака ,хулиганстват ...и НИЩО.Е да имат Илона ,но до кога.Както тя се беше изказала в един коментар преди време- Господ си знае работата.Така е Илоонаа права си.ГОСПОД си знае работата.
г.д. публикува:
03 Януари 2024 | 14:01
Герчев ти си наред, твойте хора от драглище загазиха....... Трябва сега да ги спасяваш.......
Kenry Gloves публикува:
02 Януари 2024 | 20:20
Иван Стойчев и жена му са най-големите отрепки!
Беличанин публикува:
02 Януари 2024 | 19:56
Ревански вземи тоя Дунчиния на работа в общината
Разлоч публикува:
02 Януари 2024 | 19:46
Абе 15- 20 души са Боклуците в околията я ги настапете
Колеги публикува:
02 Януари 2024 | 19:41
Бай Динка има още да служи мамата ви е ебана па и Костюма е Пич
Радчи публикува:
02 Януари 2024 | 19:35
Бутле повни тое Дунчиния че ти дойде в цехо и щипката че ти фане тое повни кат слон
Герб публикува:
02 Януари 2024 | 19:31
В Белица е празник Прости РЪТАРЕ и бабуджере алал да ви са Бутле и Ване Стойчев напрейте го тренер
Сашко публикува:
02 Януари 2024 | 19:23
Господин директоре проверете полицая Мартин Джембазки който прави чадър на неправоспособни водачи от краището и изнудва хората и за опита му за изнасилване кой го путури и скри случая....с телково решение да работи нощни смени.....
Сашката публикува:
02 Януари 2024 | 19:21
Господин директоре проверете полицая Мартин Джембазки който пра
БОЙ ТРЕБУВА БОЙ ПО РУНТАВИЯ публикува:
02 Януари 2024 | 19:18
БОЙКО БОРИСОВ НЕМА ЛЕ ДА ГО НАПАДИ ВЕЧЕ ТОЯ РУНТАВИЯ ВАНЕ ТА ТАВА СИ ИСКА БОЙ АМА ДПС ТО ГО ОПРАВИХА УБАВО ДЕ КОГА ПОДСКАЧА НА КОМИСИЯТА И НА ПЕЕВСКИ ЛЮДЕТО ГО УТУПАХА УБАВО КАСИ ТРЕБЕ
Мехомия публикува:
02 Януари 2024 | 19:16
След психическия тормоз върху всички полицаи от началника Ивам Попов костюма сега и гражданите налитат на полицаите. Браво костюм директор дано станеш скоро
Дунчиния публикува:
02 Януари 2024 | 18:39
Да го утрепаа дунчинара мръша путка му майчина нема по голем боклук от та чума да го закопам с камене или най убу да се убеси даде сумати пари да си го върнаа па на работа срам и позор и Дано се убесиш

Добавете Вашия коментар

TOP