Няма край! Възрастен мъж даде 9000 лева на ало измамници

12 Октомври 2022 | 11:07
0 коментара
Криминално
Няма край! Възрастен мъж даде 9000 лева на ало измамници

Жертва на телефонна измама е станал 89-годишен мъж, жител на град Тервел, съобщават МВР-Добрич. Престъплението е извършено от мъж и жена, представили се за лекар и полицай. Те се обадили на домашния телефон на потърпевшия вчера сутринта и заявили, че синът му е пострадал и има нужда от неотложна операция.

Прочетете ощеКой допусна Марица да се превърне в джунгла? Google може да даде отговора Влошени прогнози на бизнеса: Свива се работният пазар, някои обмислят съкращения Експертна комисия решава за поредното изсъхнало дърво, надвесено над пешеходна пътека в Пловдив Езерце или тротоар в"Изгрев"? Няколко дни граждани не могат да сигализират ВиК за авария Трафикът в Пловдив: 6 критични точки, които да избягвате, а лошите новини тепърва предстоят

Двамата поискали от възрастния човек 20 хил. лева. Няколко часа по-късно той успял да събере сумата от 8950 лева и я предал на непознат мъж пред дома си. Съобщил за случая в полицията същия ден в 16:00 ч. От Областната дирекция на МВР - Добрич информират, че е образувано досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар

TOP